Jump to content

brane197

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je brane197 objavio

  1. Da li netko zna imam li pravo na povrat poreza ako sam prošle godine većim dijelom bio na državnoj potpori od 4000kn? Oporezuje li se to ili kako već? Hvala.
  2. Pozdrav,pošto imate iskustva,zanima me vaše mišljenje o sljedećem.Majci je prije 3 mjeseca amputirana noga nad koljenom.Predali smo zahtjev za invalidninu ali je prije par dana ona odbijena,razlog je teža invalidnost.Čekamo rješenje ali socijalna radnica je rekla da je to glavni razlog.Majčin kirurg ne može vjerovati kao ni mi.Šta bi po vama bilo pametno uraditi prije nego podnesemo žalbu?Hvala.
  3. Za invalidninu još nismo dobili rješenje a iz mirovinskog su nam rekli da majka nema pravo na naknadu za tjelesno oštećenje jer se ono daje samo ljudima koji su stradali na radnom mjestu i ako se radi o profesionalnoj bolesti.To nam je manje bitno nego ovo za invalidninu mi je zbilja čudno.I majčin kirurg se čudi.On je na tri stranice u otpusnom pismu napisao sve u detalje.Vidjećemo kad stigne rješenje šta piše.Možda fali neki dokument ili potvrda mada kad smo predavali,socijalna radnica je rekla da ne treba ništa više.
  4. Poštovanje, Molio bih vas pomoć pošto više ne znam šta da radim u ovoj birikratskoj zavrzlami.Naime,majka mi je prije 3 mjeseca ostala bez noge nad koljenom,dijagnoza ateroskleroza.Umirovljenica je s mirovinom od 1400kn.Podnijeli smo zahtjev za invalidninu koji je neki dan odbijen,razlog socijalna radnica nije rekla,samo da je komisija tako odlučila.Mi smo u zahtjevu priložili sve što su tražili.Od medicinske dokumentacije imali smo otpusno pismo gdje sve piše.Zanima me da li bi možda trebalo priložiti još nešto sad kad budemo pravili žalbu.Također,iz mirovinskog su nam odbili i pravo na naknadu za tjelesno oštećenje.Zahvaljujem unaprijed na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija