Jump to content

poduzetnik123

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je poduzetnik123 objavio

  1. Hvala! Da, prodaja bi se vršila isključivo preko interneta. Nikakva roba ili fizički proizvod se nebi prodavao, samo usluga odnosno "service".
  2. Promet mi je trenutno $1000-$1500 mjesešno. U planu je to skalirati na barem $10,000 mjesečno. Hvala na prijedlogu! Ali ako npr. otvorim firmu u Luxenburgu, a radim ovdje iz Hrvatske, zar se ne naplaćuje također razlika u porezu?
  3. Poštovani, bavim se kreacijom informativnih videa za svoje klijente (van Hrvatske) te bih htio započeti obavljati to na legalan način, znači obrt ili firma. E sad, u planu mi je da se ovaj posao skalira do velike cifre i da se sve to automatizira. Trenutno plaćam ljude na freelance stranicama da mi napišu skriptu i snime voiceover, a ja samo uređujem video. Kada se sva legalna pitanja riješe, otvaram web stranicu na kojoj ću prezentirati svoje usluge te ujedno i tamo prodavati sve preko kartičnih plaćanja, PayPala, Bitcoina itd... Zanima me koja je najbolja opcija, otvaranje obrta ili firme u Hrvatskoj, ili izvan Hrvatske? Vidim da dosta ljudi otvara firmu u Velikoj Britaniji, pa me zanima da li ima netko kakvih iskustva s tim? Na koji način se plaćaju porezi pošto bi ja radio ovdje iz Hrvatske u slučaju da otvorim firmu u UK? Stvarno ne znam koja bi bila najbolja opcija za moj tip poslovnog plana pa molim za pomoć ako neko ima iskustva. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija