Jump to content

Ana Rajić

Korisnik
 • Broj objava

  16
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Ana Rajić

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Postovani, susjed je u svome vrtu napravio aluminijsku pergolu, koja je do 20 kvadrata i pričvršćene konstrukcije za stambenu zgradu( probusena fasada stambene zgrade )također je i ostakljena montažnim staklom sa sve četri strane te tako zatvorena cini cijelinu a moze biti i rastvorena. da li kao takva je zakonski prihvatljiva ili nije? hvala
 2. Ja sam predstavnik zgrade ,upravitelja tek trebam obavijestiti. Odlaze unutar prolaza. Zgrda ima dva ulaza ,dojnji ulaz gdje odlaze je ulaz s parkinga zgrade.
 3. Pozz! Odlaže bicikle,ormarice,cipele,igracke.... Na ulaznim vratima stambene zgrade. Hvala.
 4. Pozdrav! Što se može učiniti kada susjed odbija na lipi način ukloniti svoje osobne stvari koje taloži u zajedničkom ulazu u zgradu? Hvala.
 5. Hvala,a ako je terasa u vlasnistvu gospođe?
 6. Pozdrav! Predstavnik sam stanara ,i zanima me koji su zajednički dijelovi zgrade koji u slucaju potrebe se naplacuju iz pricuve. Konkretno me zanima ,na zadnjem katu stambene zgrade nalazi se stan koji ima stambenu povrsinu 50 kvadrata a ostalo je terasa koja je poplocana.Povise toga stana je ravni krov za koji znam da je zajednicki. Zna li netko da li taj poplocani dio terase ako je u problemu ide iz pričuve? Da li stan koji se nalazi ispod te terase smatra da je taj poplocani dio ustvari krov tome stanu ispod. Hvala.
 7. Hvala na odgovoru. Čovjek je imao isti prekrsaj kao ja ,mobitel u prometu. Nastupio je isto kao i ja .Odmah nakon kazne dosao se zaliti..i sad je njemu uvazeno meni nije? Zasto? Napominjem da nisam bila u nikakvom prekrsaju ni upozorenjima 20 god. Zar nema neko pravilo zakonsko za upozorenja? Ili kako im se ko svidi ili na koju nogu su se ustali? Hvala.
 8. Pozdrav! Molim vas da me uputite kako dalje..Danas sam otišla u PU Split predati u dva primjerka PRIGOVOR NA OBAVEZNI PREKRŠAJNI NALOG.Kako je bila gužva čekalo se ispred ulaza .Ispred mene je bio čovjek koji je došao tražiti upozorenje,da napomenem i ja sam odmah nakon sto me policija zaustavila pokušala tražiti upozorenje jer nisam nikad u 20 godina bila evidentirana za ništa ali meni su taj dan rekli da upozorenja nema više i da ako neću platiti čekam Obavezni prekršajni nalog na koji se mogu dalje žaliti pred sudom . Uglavnom čovjek koji je došao po upozorenje je i uspio ,protoko
 9. Hvala. Hvala. Dosla mi je i uplatnica od 100 kn za postupak troskovi? Da li i za to pisem prigovor? Ili da objedinim sve skupa?
 10. Pozdrav! Uručen mi je obavezni prekršajni nalog na koji bi se htjela žaliti jer sam vozač preko 20 god i nijedno upozorenje nisam imala. Na koju adresu da pisem? Zivim u Splitu. Ima li tko primjer dokumenta? U nalogu piše kriva registrscija i pogresno auto? Sto da radim? Pogodili su mi ime i oib a sve drugo pogresno napisano. Hvala.
 11. Da.Etazirano je. Kad sam mislila potpis vecine suvlasnika mislila sam na to sto bi jednu stranu nastresnice povezala kao cijelinu sa fasadom.. Tj ne bi bilo odvojeno od fasad kao zasebna cijelina. Hvala..
 12. Hvala na odgovoru! Evo da pojasnim radi se o vrtu u prizemlju koji pripada mojem stanu .
 13. Poštovani, bila je vec tema nadstresnica ali ne znam da li je doslo do promjena tj.izmjena zakona u međuvremenu. Zanima me da li zakon dozvoljava bez projekta i dozvole i potpisa vecine suvlasnika stambene zgrade ,na svojoj čestici zemlje sagraditi nadstresnicu koja bi jednom stranom bila vezana na fasadu(zajednicki dio zgrade) te ostakljena sa svih strana .(zimi bi bilo zatvoreno ljeti otvoreno jer su stakla pomicna..montazna.Do 15 m2.Koja je maximalna visina dozvoljena za istu? Hvala.
×
×
 • Napravi novi...