Jump to content

Ana Rajić

Korisnik
  • Broj objava

    29
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Znate li koji je zakonski propis kod razmaka prohodnosti evakuacijskog puta? Ili nema odstupanja i hodnici moraju biti potpuno prohodni?
  2. Da li zgrada i upravitelj moze podic tuzbu za refundiranje naplate kazne? hvala
  3. Znate li koji su iznosi za fizicku osobu? Hvala
  4. Jel u tom slucaju fizicka osoba predstavnik zgrade ili suvlasnik koji odbija makniti stvari?
  5. Pozdrav! susjed ipak odbija na lijep način ukloniti svoje osobne stvari ukloniti iz zajednickih dijelova zgrade-hodnika. Da li protupozarna inspekcija salje novcanu kaznu na zgradu kad uvidi prekrsaj u hodniku ili na pojedinca koji to odbija maknit? Sto dalje napravit?
  6. Hvala! Ali otac je jos živ a stan je prepisan na jednu kcer od tri.. ako ta jedna kcer proda stan dok je otac jos ziv moze li ona izbacit trecu sestru iz tog stana ( prodajom istog)i onda tek nakon smrti oca treca ima pravo trazit nuzni dio? i sto ako se u meduvremenu novci potrose ? nema se sta dijelit onda?
  7. Poštovani, molim vas za pomoć jer je sve izmaklo kontroli i mogla osoba na ulicu zavrsit. Da skratim, otac troje djece je jedan kat kuće darovao za zivota dvjema kcerima , takoder je jedna od te dvije dobila i stan na drugoj lokaciji a drugoj su sredili i ulozili u muzevu kucu( sve to uz taj kat koji je vec darovan) ostao je jos jedan kat kuce , po saznanjima i on je prepisan jednoj od te dvi kceri..otac je jos ziv. Ako ta kcer proda i taj stan i uzme sebi novce , da li treca kcer ima pravo na djecji dio? ustvari ako je prevare i uzmu sebi novce i potrose, oce li trecoj kceri uopce ostat ista za diobu? ili bez obzira sta je otac sve darovao dvjema kcerima atrecoj nista ipak ide djecji dio i od tog darovanog dijela? hvala
  8. Postovani, molim vas za odgovor da li zaokruženi dio na slici spada pod nastavak krova i da li on uopce ide u sanaciju iz pričuve ukoliko je u problemu.ispod je terasa koja je privatno vlasništvo. Hvala.
  9. Pozdrav! znači ako su stakla sva pomična po vodilici ne moze se nista? A ako su 3 strane stakla fiksne a jedna strana pomicna onda nije zakonski prihvatljivo? hvala
  10. Postovani, susjed je u svome vrtu napravio aluminijsku pergolu, koja je do 20 kvadrata i pričvršćene konstrukcije za stambenu zgradu( probusena fasada stambene zgrade )također je i ostakljena montažnim staklom sa sve četri strane te tako zatvorena cini cijelinu a moze biti i rastvorena. da li kao takva je zakonski prihvatljiva ili nije? hvala
  11. Ja sam predstavnik zgrade ,upravitelja tek trebam obavijestiti. Odlaze unutar prolaza. Zgrda ima dva ulaza ,dojnji ulaz gdje odlaze je ulaz s parkinga zgrade.
  12. Pozz! Odlaže bicikle,ormarice,cipele,igracke.... Na ulaznim vratima stambene zgrade. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija