Jump to content

nokia007

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala ! Ali pošto podnosim "prijedlog o sporazumnoj odgodi ovrhe", zar ne bih trebao navesti "razloge" na kojima se temelji moj prijedlog kako bi ih sud uzeo na razmatranje ?
  2. hvala na brzom odgovoru ! znači, pričekam da prođe još tih 8 dana i kad mi stigne rješenje o ovrsi šaljem prijedlog o odgodi ? dal u podnesku treba obrazlagati razloge zbog kojih nisam bio u mogućnosti plaćati račune i trenutnu financijsku situaciju ili se samo pozovem na "čl. 186. g. Zakona o parničnom postupku, a koji se u ovršnim postupcima primjenjuje temeljem čl. 21. Ovršnog zakona" ? dal se podnesak šalje PBZ cardu ili javnom bilježniku koji mi je dostavio rješenje ?
  3. zaprimio sam prijedlog za ovrhu od javnog bilježnika zbog duga od 11.500kn prema PBZ card-u i dan mi je rok od 8 dana za podmirenje duga ili će biti dostavljeno rješenje o ovrsi... na koji način i kojim putem mogu predložiti PBZ card-u sporazumnu odgodu ovrhe "sukladno čl. 186. g. Zakona o parničnom postupku, a koji se u ovršnim postupcima primjenjuje temeljem čl. 21. Ovršnog zakona" ? te kako mogu znati da će PBZ taj prijedlog proslijediti sudu da o tome odluči ? unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija