Jump to content

Malaprinceza1611

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Malaprinceza1611

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Agencija je poslala zaduznicu u finu za izravnu naplatu.Radi se o tome da je zaduznica napisana za banku te ju Agencija ne moze koristiti jer ona nije aktivni vjerovnik. Ne znam kako u fini uopce dozvole takve stvari.Poslala sam prigovor Fini,ali me zanima sto tocno da posaljem sudu da obustavi ovrhu? Prijedlog za obustavu ili?
 2. To sam gledala i nije mi bas jasno.Da li je visina duga vrijednost spora ili je vrijednost spora sav trosak nastao u sporu.
 3. Znaci radi se o sljedecem,kredit od 28.500eur,do danas otplaceno 40.500 eur.Banka trazi jos 17.000eur.To je dug.Nema kamata.Banka trazi ovrhu na nekretnini za taj iznos. S obzirim da se radi o nezakonitoj kamati koju je banka dizala jefnostrano na cak 10,268 posto podignuta je tuzba za nistetan cijeli ugovor,podredno nistetna kamata. Zapravo se ne zna o kojem se dugu uopce radi i da li on uopce postoji. Sad treba predati prijedlog za odgodom ovrhe do okoncanja procesa.Jer ostati bez stana zbog duga koji vrlo vjetovatno i ne postoji je teska i nenadoknadiva steta za mene. Mi
 4. Treba mi prijedlog za odgodu ovrhe na nekretnini, zbog podignute tuzbe za nistetan ugovor koji je ovrsna isprava. Ne znam kako se racuna vrijednost spora. Trazi se ovrha radi 130.000kn i prodaja nekretnine.
 5. Zanima me koliko otprilike kosta prijedlog za odgodu ovrhe zbog podnesene tuzbe za nistetnost ugovora o kreditu.
×
×
 • Napravi novi...