Jump to content

Smilemore

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dijete ne smije izaći iz države bez njegove suglasnosti. Na more smije ići i ne treba apsolutno nikakva suglasnost.
  2. Pozdrav, da li je netko imao iskustvo s privremenim skrbnistvom koje se podnosi na sudu tijekom tuzbe za rastavu braka. Naime dijete ima 2 mjeseca doji, zatrazila sam privremeno skrbnistvo, a da li postoji mogucnost da otac trazi isto to, i da dobije ono sto trazi, da dijete ide kod njega svaki drugi dan u njegov stan. To je beba od 2 mjeseca i doji. Netko iskustva? U kojem roku od podnosenja privremenog skrbnista rjesenje dolazi na adresu?
  3. Divna ste baka i jako lijepo od vas što ste činili sve za svoje unuče. To što ste povisili ton, barem po meni, nije nista strasno, ukoliko je bilo potrebno. Pokusajte sa sinom i snahom porazgovarati i pokušajte doći do unuka i objasniti mu da niste tako htjeli postupiti prema njemu i da ga jako volite, sto i je tako. To su osjetljive godinice pa djeca zaborave sve lijepo i prisjecaju se loseg. Probajte razgovorom rijesiti stvar, a vama preporucujem jos da se ne zivcirate i da ne placete, budite svjesni koliko vrijedite kao baka. neka roditelji popricaju sa djetetom i probaju mu objasniti.
  4. Pozdrav, ako je netko bio u situaciji da gosp. Muž ne želi sporazumnu rastavu, a ja ne želim biti u braku, kako bi se pisala tužba za rastavu braka?Obavili smo sve potrebno za pokretanje tužbe (socijalna). bilo kakav primjer?:)
  5. Pozdrav! kako funkcioniraju posebni skrbnici dodijeljeni od suda? Radi se o osporavanju očinstva, dijete ima 2,5 god, i dodijeljen joj je poseban skrbnik iz czss. Ima li itko iskustva? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija