Jump to content

Koalagirl

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Koalagirl objavio

  1. Dali se to moze samo tako napisati ili treba neki fromular ispuniti? Dali ce mi naolatiti nove troskove suda?
  2. A dali ce mi htjeti vratiti novce koje su mi uzeli sa računa?Kako ih to mogu traziti?Kome da napisem zalbu,j.b. i tvrtci koja me ovršila?
  3. To je stan koji se dugo nije mogao prodati i nikoga nije bilo tamo.Ne znam dali se na jos nesto mogu pozvati osim na zastaru.
  4. 5.12.2019 je postalo pravomocno ali nisam bila obavjestna.Dali se mogu žaliti?
  5. Dali netko zna kad nastupa zastara za račune od Čistoće?
  6. Pozdrav.Blokiran mi je racunu zbog par rezija iz 2016 ,2017,2018.To je otislo u zastaru ali je blokada sjela.Dali se moze pisati zalba ili prigovor?
  7. Bok.A dali je moguć manje platiti ili ne platiti odvjetničke i parničke troškove zbog prigovora na račun koji sam platila nakon zadanog roka ali su mi priznali prigovor i rekli da moram platiti troskove javnog biljeznika,parničke i odvjetničke.Čak su mi rekli da nisam slala prigovor nebi uopce došlo do tih troškova i da je bilo dovoljno što sam sa zakašnjenjm platila hep račun.Ali to nisam znala kad mi je došo prijedlog za ovrhu na racun koji sam vec platila i nitko mi nije rekao da netreba pisati prigovor na to.Dugo sam na bolovanju i primam minimalno nešto i korisnik sam jednokratne drzavne pomoći i dj doplatka.
  8. Dali je bolje da odem javnom bilježniku jer se onda dobije žig i kopija sa datumom podnešenog prigovora?
  9. Prijedlog koji je da 7.6.2021 javnom bilježniku podnio ovrhovoditelj gradako stambeno komunalno i u roku 15 dana moram izvršit obavezu.Zastupano po odvjedničkom društvu.
  10. Bok Došao mi je prekjučer prijedlog za ovrhu zbog neplaćenih računa za pričuvu iz 2010 i 2011.Nikad mi nije došla opomena.Još bi uz taj dug od 5422kn trebala platiti 1227 kn javnobilježnički trošak.Dali se mogu pozvati na zastaru,kako i kome?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija