Jump to content

marych14

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O marych14

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala na odgovoru, nadam se i detaljnijem pojašnjenju situacije od strane nekog stručnog. U zapisnicima, ili kako se već zovu ti papiri u kojima pišu ishodi sudskog ročišta, piše da smo i ja i mlađi brat kao i ostali članovi obitelji; tužitelji. Mene zanima, postoji li mogućnost i da li bi uopće bilo pametno pojaviti se na sudu na idućem ročištu i reći pred sudom ove stavke o kojima je riječ, dakle, da u tom periodu nismo (ja i brat) samovoljno mogli birati da li ćemo biti tužitelji ili ne, te da nas se prema tome izuzme iz plaćanja sudskih troškova, ili da se isti troškovi smanje? S
 2. Na koji način će se naplatiti troškovi ako se ne posjeduje nikakva imovina u Hrvatskoj? Oduzimanje stana u BiH? Ovrhama majčine plaće u BiH? Ima li šanse da se umanje sudski troškovi jer smo ja i brat bili maloljetni u trenutnku podnošenja tužbe ? Može li se na ikakav način to objasniti sudu? Odvjetnik mi ne odgovara na ova pitanja te mi samo elektronski dostavlja zapisnike rasprava. Što je prema Vašem mišljenju najbolje učiniti? Pojaviti se na sljedećem ročištu i objasniti sucu da sam bio maloljetan u trenutku podnošenja tužbe?
 3. Pozdrav svima. Prvi put objavljujem na ovom forumu, pa ne znam jesam li odabrao pravu mapu za napraviti objavu, ali bih svakako molio za odgovor na par pitanja. Dakle, situacija je sljedeća. 2004. godine moj otac je poginuo dok je radio noćnu smjenu. Posao mu je bio bušiti i štemati na velikoj visini. Iako je predviđen sigurnosni pojas na toj visini, on ga nije zavezao, niti je platforma na kojoj su radili bila pričvršćenja prema uputama, a pričvršćivanje je vjerojano također bio njegov zadatak. Da stvari budu gore nakon obdukcije mu je izmjereno 2,7 promila alkohola u krvi.
×
×
 • Napravi novi...