Jump to content

Lyriel

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Lyriel objavio

  1. tj. odlučio je da mu ja vratim igračke, a on moj novac, krivo bilo napisano
  2. Naravno. Što želiš reći time? jesi pročitao tekst iznad.
  3. Sada vidim ovu poruku pa da odgovorim. Uspjela sam ovo riješiti na način da sam se javila ovima iz Njuškala. I mogu pohvaliti njihovu suradnju i brz odgovor. Oni su vjerojatno kontaktirali tog čovjeka pa se on predomislio i ipak odlučio vratiti igračke. Iako isprva nikako to nije htio.
  4. Pozdrav. Slučaj iz Splita. U noćnim satima vlasnik motora parkirao ispred svoje garaže. Nije čak niti ispred garaže ali je na isprekidanoj liniji koja ide duž njegove garaže i preko. U namjeri da blokira naš auto koji je već bio parkiran izvan linije. Tako što se skoro naslonio na auto namjerno provocirajući. Vlasnici te garaže stalno parkiraju na isprekidanoj liniji i više puta ih se prijavljivalo bez ikakvog pomaka. Danas sam pokušala prijaviti slučaj jer je motor parkirao do auta (nije blokirao jer je iza bilo mjesta za izaći) ali zvala sam da se kazni radi parkiranja na liniji. Prometni redar me odjbao da ga ne zovem jer je čovjek ispred svoje garaže parkiran. Iako po prometnom pravilu ne bi smio biti uopće parkiran tamo. Kome da se javim? pisala sam im na mail, koristila aplikaciju MUPA, nitko ništa. nema žive duše osim tog bezobraznog redara koji ne želi raditi svoj posao. Nama je kazna došla momentalno kada je auto mrvicu prešao njihovu liniju, a oni ne žele dati kaznu vlasniku koji stalno parkira na liniji.
  5. Pozdrav, danas mi je došla pošiljka igračaka koju sam naručila. U oglasu je pisalo velikim slovima marka igrački. No meni je došla kineska kopija. Željela sam vratiti te predmete, no naravno osoba to ne želi. Zakinuta sam za 670kn. Na slici se nije vidjelo koja je marka, jer su igračke sitne, ali je zato u naslovu pisalo. Htjela bi sve prijaviti policiji no govore mi da od policije neću imati nikakve koristi. da se oni ne bave takvim ''sitnicama'' Može li kakav savijet, što da radim...
  6. Hvala na odgovoru. On se poziva na to da bi tu kraj njegove garaže trebala stajati isprekidana crta koja bi išla dijelom gdje je i naš auto parkiran. Zato on smatra da mi tu ne smijemo parkirati. Ali u tom slućaju ne bi smio ni on.
  7. Ovo je ta ulica. U žutom krugu je auto na mjestu na kojem smo mi parkirali. Plavi krug je oznaka auta koji je tu bio parkiran. Ovaj crveni krug je taj vlasnik, čijeg auta tu nije bilo kada smo mi parkirali. On stalno parkira ispred garaže i mi smo mu smetali jer on kao nije mogao stati tu. Iako je svejedno parkirao i stisno se uz naš auto s namjerom da nas blokira.
  8. Radi se o jednosmjernoj ulici, upravo iz tog razloga, jer jedna strana ulice služi stanarima za parkiranje. Iako nije ocrtan parking, svima služi kao parking. Ako bi nam pisali kaznu zbog toga, onda bi trebali pisati svima odreda a mislim da to ne bi radili.
  9. Može objašnjenje kakav smo prekršaj mi napravili?
  10. Pozdrav. Moj susjed parkira (bočno) auto ispred svoje garaže. Taj dan nije bilo njegovog auta ispred, i mi smo parkirali do te garaže (znači nismo blokirali ulaz u garažu). On je došao i parkirao ispred i tako je blokirao naš auto. Radi se o gradskoj ulici. Zanima me tko je tu u krivu, ja mislim da zakonom on ne smije parkirati ispred vlastite garaže a kamoli nas namjerno blokirati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija