Jump to content

freelove

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je freelove objavio

  1. A žao mi je, nažalost Remetinec je tak prepun, uvjeti su koma... Drago mi je kaj sam mogla pomoći, držite se i sretno .
  2. Njegovo ime i prezime Zatvor u Zagrebu dr. Luje Naletilića 1 10 000 Zagreb Hrvatska Sva pisma se otvaraju i čitaju, pa vodite računa o sadržaju u pismu. Nemojte ništa podcrtavati i podebljavati da nebi mislili da mu šaljete neke tajne poruke. Dajem Vam savjete koje sam i sama jedva iskopala kad je moj otišao u Remetinec. Nažalost, jako je teško doći do informacija kak sve to funkcionira, sjećam se da sam poludit htijela od nemoći.
  3. Dozvoljene su posjete. Na njihovoj stranici vam piše kada su posjete. Koliko se ja sjećam ponedjeljkom i srijedom ujutro. Kao njegova žena imate pravo na posjetu, al moj savjet vam je da ponesete vjenčani list. I dođite što ranije jer imaju podulju proceduru, i bude velika gužva. Nažalost, nakon ulaska može proći i tjedan dana prije nego će moći nazvati jer za to postoji procedura. Morate biti strpljivi. Moraju mu odobriti vaš broj , dobiti karticu za telefon, a onda mora imati i dovoljno novaca na kartici da bi vam uputio poziv. S obzirom da ste mu vanbračna supruga možda ćete čak morati i dokazivati da jeste zajedno. Prednost je što imate zajedničko dijete, na to su popustljiviji. To možda ubrza i olakša proces. Nažalost, ne znam jel to kaj ste van Hrvatske komplicira stvari. I ne želim vas strašiti, ali to u Remetincu sve ide jako sporo. Možete ih i zvati i tražiti informacije, ali sve ovisi tko će vam se javiti i koliko voljan biti da vam pomogne. Moj dečko je bio dva mjeseca na dijagnostici , nisam mogla k njemu, i nije me smio zvati. Tek mu je nakon prebacivanja na izdržavanje kazne odobren moj broj. Sa pismima nije bilo nikakvih problema. Ta dijagnostika je najteži dio puta koji je pred njim, nakon toga sve će biti lakše. Želim vam puno sreće i pokušajte zadržati mir i razum.
  4. možeš. mislim, ja sam išla u Split i mogla sam ući sa tom potvrdom.
  5. Hvala ti puno na postu. Pomoći će mnogima. Moj dečko nakon dijagnostike vjerojatno neće ostati u Remetincu ,ali mislim da je ova provjera " treće osobe slična u svim kaznionicama. Možeš li mi samo reći je li policija i tebi dolazila na tvoju adresu i također provjeravala koliko znaš o njemu. ? Ili su samo njega ispitivali o tebi. Ja imam djecu iz prvog braka i super su prihvatili mog dečka. Ali nismo im rekli istinu kuda je otišao. Ne želim za sada miješati djecu u to. Ako neću morati. Pa nebi da mi samo pozvone na vrata iznenada. Hvala puno unaprijed na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija