Jump to content

Siniša Mlinarić

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Postovani, dali netko zna ako u zemljisnoj knjizi pise da je: gradjevina upisana bez gradjevinske i uporabne dozvole, jel se ta gradjevina moze prodat i prepisat na novog vlasnika ili je ako se drzimo zakona moguce ju srusit?! Hvala!
  2. Postovani, dali netko zna ako u zemljisnoj knjizi pise da je: gradjevina upisana bez gradjevinske i uporabne dozvole, jel se ta gradjevina moze prodat i prepisat na novog vlasnika ili je ako se drzimo zakona moguce ju srusit?! Hvala!
  3. Postovani, dali netko zna : 1. koji je najduzi rok od izdavanja gradjevinske dozvole do pocetka gradnje? 2. Dali postoji rok i koji je od pocetka gradnje do kraja gradnje(uporabne)? 3. Sta sve mora bit napravljeno na kuci( recimo dali se moze prizemlje uredit za stanovanje, plocice, voda i struja a kat da nije ureden) da bi se dobila uporabna? Hvala na odgovoru!
  4. Postovani, zanima me manja nekretnina na moru na koju ima zabiljezba duga od 40000 €! Dali je moguce da ja ako se dovorim sa vlasnikom taj dug uplatim na ime na koje dug ide a ostatak platim vlasniku?! Ili ima neka caka u tome? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija