Jump to content

mvvu

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. koliko je bitno imati stari ZOO na pismenom, imam novi s komentarom, a stari bi trebala skinuti s neta i kopirati, a ima puuuuuuno stranica.....kakvi su bili predmeti do sad iz građanskog? jel trebao stari ili novi?
  2. stigao je danas, ali na posao, sve ok, ja sam mislila da stiže kući....
  3. čekam, čekam, a još ni traga ni glasa od poziva, pa kad će to.... da li je netko već dobio, ne znam koliko je to "veliki posao" poslati pozive grrrr...
  4. Za pisanje treće radnje odabrala sam radno pravo, to mi se činilo kao najmanje zlo, iako nisam sigurna, ali nemam nikakvih primjera presuda, ima li tko kakvih primjera... ili ako ima gdje na netu....please!!!!!
  5. Ja sam danas poslala prijavu za polaganje pravosudnog i navela sam za prvi slijedeći rok, pa kad to bude, bit će....eto, i to sam obavila, sad mi predstoji samo štrebanje i dalje, i stalno pračenje Legalis novosti!
  6. Znam da ste na mukama zbog skorog usmenog ili pismenog u prosincu, i držim vam svima palčeve da budete što uspješniji...a ono što mene zanima da li je netko upoznat kad će biti rok nakon toga....hoće li biti pismeni u siječnju ili u veljači?
  7. i ja bih molila materijale na mail maja_vidakovic@hotmail.com unaprijed zahvaljujem!!!
  8. i ja bi bila jako zahvalna ako bi mi proslijedili zabilješke gospodina Kosa na mail maja_vidakovic@hotmail.com
  9. još čekam rješenje od ministarstva (zbog porodiljnog i komplikacija će mi produžiti vježbenički staž), pa ću točno znati kad stječem uvjete, a koliko mi se čini studeni mi ne gine......
  10. Kandidati koji istodobno pišu pisanu radnju kao predložak će dobiti presliku istog spisa predmeta -šta to znači da svi koji budu pisali presudu istodobno, imaju isti predmet spisa.....?
  11. ima li smisla da tražim dva mjeseca za učenje (po zakonu imama na to pravo), budući da sam se nedavno vratila sa porodiljnog,a na pravosudni ću moći izaći negdje u studenom....
  12. samo nek se već jednom odluče, ili novi zakon, uz donošenje pravilnika, ili sve po starom....vrijeme ide, a mi nikakvih informacija nemamo,jadno!!!!!!!!!
  13. vidim da mama koje uče za pravosudni ima, ja počinjem raditi za 10 dana, učila sam (isčitavala) zakone još dok sam bila na komplikacijama, onda sam stala dok mi curica nije napunila 6 mjeseci i onda sam počela ispočetka, mogu reći da se već dugo družim s zakonima, neko bi pomislio ova rastura, ali nije tako, nemam blage veze, nekad mi suze krenu na oči kad uzmem gledat pitanja a ja na ni jedno ne znam odgovorit, a da ne tražim odgovore u zakonima- i šta da velim, ništa, učim i dalje, prošla sam sve jednom, sad slijedi ponavljanje, ali uz posao kako će to ići- nemoguća misija bojim se....ali se isto i nadam.... ako ga ikad položim, mami ću biti najviše zahvalna, jer dok ja učim ona čuva moju princezu!
  14. s ovim se slažem, izgleda da svake godine kad nastava završi mi imamo hrpu starog papira!
  15. kad već spominješ, i to mi se dogodilo, u 2 mjesecu mi istekao ugovor (2godine), i prekinuli mi porodiljnu, ostala bez zdravstvenog i ostala sranja....a sve zato što novi zakon o vježbenicima to nije dobro regulirao....a pravilnik ne postoji, ali hvala Bogu nekako se to rješilo U zdravstvenom su mi rekli da istekom ugovora meni prestaje ugovor i bez obzira što sam na porodiljnom, navodno nemam pravo na naknadu koju sam imala do tada 2.600,00kn, nego se moraš prijaviti na zavod za zapošljavanje kao nezaposlena i nastaviti primati naknadu 1.660,00kn-tako vele u zdravstvenom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija