Jump to content

ana456

Korisnik
  • Broj objava

    126
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Jutros vidjela na bankomatu HPB-a,sjela!
  2. Meni je siglo za mjesec, mjesec i po dana od prvostupanjskog. Mislio sam da ću čekati godinu dana ali me ugodno iznenadilo kako je bilo brzo, isto trajno 30 %. Hvala, Kompa Pozdrav!
  3. Pozdrav, Jučer stiglo rješenje (prvostupanjsko)20% trajno,kada mogu očekivati drugostupanjsko?
  4. Novi zakon je stupio na snagu 01.01.2o11.(Narodne novine 145/10)
  5. Dali student koji nema nikakvih primanja ima pravo na pravnu pomoć bez nagrade? Molim odgovor.Hvala!
  6. Dali netko zna šta je sa onima koji nisu direktno iz sustava otišli u mirovinu, a bili su u ratu 3god.i kasnije radili u u sustavu.Iz sustava izašli uz častan otpust. Dali oni imaju pravo na tih 525kn?
  7. Dali se za bolovanje (komplikacije u trudnoći) uzima prosjek zadnje tri plaće ili godina dana? Hvala!
  8. Situacija je sljedeća, djete hrvatskog branitelja, dragovoljac hrvi..., ali djete živi samo(djevojka 20g.zbog nesređene obiteljske situacije) ove godine se upisala na fakultet, dali ima pravo na stipendiju(braniteljsku naravno). Molim nekoga tko zna da mi hitno odgovori. Hvala!
  9. Ako djete ima 5,0 prosjek iz srednje škole, a prihod po članu prelazi 1996,50, koja je tada procedura, dali ima kakovu prednost ili ide u redovnu proceduru?
  10. Moj osobni primjer,20%HRVI i oslobođenje po čl.56.
  11. Branitelji koji imaju HRVI(min20%)važeče drugostupanjsko rješenje, a plačali su sami policu dopunskog osiguranja, više nemoraju plačati, oslobođeni su po članku 56.HZZo-a. Treba otiči u HZZO s drugostpanjskim rješenjem, tamo će dobiti formular(otkaz ugovora)popuniti i to je to.Zatim ode kod svog liječnika opće prakse, odnosno sestre koja će uvesti u kompjuter šifru 56. Pozdrav svim braniteljima!
  12. Možda gos.Nesek ovo pročita,(voljela bih naravno) ALKOHOLIZAM=BOLEST!!! Pozdrav
  13. Molim te pojasni, dali to vrijedi i za 20%priv.hrvi. Radi se o tome da moj sin ima 20%priv. a plača dopunsko Hvala!
  14. Zašto je naglasak na BRANITELJ...?(znakovito). Nitko nesmije raditi na crno, i nije važno dali je branitelj ili netko drugi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija