Jump to content

bumblebeeee

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. možda se to odnosi na proširenu nadležnost! maloljetnicima sudi općinski sud u sjedištu županijskog suda.
  2. Prokurist može biti: a) jedna osoba, b) više osoba, c) fizička osoba), d) pravna osoba. Pitanja na testiranju nisu ,,štreberska", već traže razumijevanje gradiva i logično zaključivanje! Skoro sva pitanja se temelje na primjerima iz prakse.
  3. Na prošlom natječaju bila su 2 pitanja iz ZTD-a! Jedno od ta dva je glasilo: tko otvara osnivačku skupštinu dioničkog društva: a)predsjednik nadzornog odbora, b)predsjednik uprave, c)javni bilježnik, d)dioničar sa najvećim udjelom. Pa sami procjenite da li se radi o osnovnim stvarima.
  4. Da li je netko od kolega dobio obavijest od svojeg suda/DO kada kreće obrazovanje u Pravosudnoj akademiji??
  5. Želio bih upozoriti na jednu stvar koja se je događala na prošlom natječaju, a mislim da to nitko nije spominjao. A to je prepisivanje na testiranju. Konkretno, u dvorani u kojoj sam ja bio dvije osobe koje su sjedile iza mene doslovno su tijekom cijelog testiranja raspravljale kako odgovoriti na pojedino pitanje! Pa bih molio osobe iz ministarstva da na to obrate pažnju.
  6. U Zavodu za mirovinsko osiguranje u Virovitici razgovori su obavljeni prije nekih desetak dana. Nije bilo testiranja, samo razgovor sa pročelnicom.
  7. Kada je rečeno da će biti rezultati??
  8. Eto, hvala svima na pomoći ali stigao mi je danas poziv za testiranje. Dakle, nekih 5 dana kasnije nego svima drugima!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija