Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

coriolis

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zastara naplate režijskih troškova

    <p>Imam pitanje na koje nikako ne mogu naci odgovor. Dakle, radi se o slucaju da imamo dug za plin iz 2007 godine. Buduci da smo smatrali da dug nije napravljen, trazili smo ispis racuna iz sustava plinare koji nikad nismo dobili. Ove godine je brojilo za plin uklonjeno, te smo u postupku spora sa komunalnim poduzecem. Ono sto me zanima je iduce:</p> <p> </p> <p>Nakon duga 2007, mi smo nastavili uplacivati mjesecno rate za plin (ali ne i dug) no u plinari su te rate koristili za zatvaranje duga, te su tako prenosili dug iz mjeseca u mjesec i na taj nacin izbjegli zastaru. Da li je to legalno? Da li ima negdje primjer iz sudske prakse sa takvim sporom?</p> <p> </p> <p>Hvala,</p> <p>lp</p>
×