Jump to content

Paula29

Korisnik
 • Broj objava

  59
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Poštovani, kupila sam nekretninu na kojoj je zabilježba ovrhe i nisam istu uspjela na svoje ime prebaciti pa sad mene zanima koliko traje postupak banke da makne zabilježbu? - brisovno očitovanje je napravljeno i to je to ali zabilježba je još uvijek i zanima me dali banka ima i koliki zakonski rok da makne zabilježbu ovrhe? Hvala Vam unaprijed na odgovoru!
 2. Upit - zabilježba Banke na nekretninu

  HVALA PUNO
 3. Poštovani, molim Vas informaciju, nakon kojeg vremenskog perioda banka mora maknuti svoju zabilježbu na nekretninu ako im je isplaćeni iznos koji su potraživali? Hvala unaprijed na odgovoru.
 4. UPIT - ZGRADA

  Molim info ako netko zna dali je ovo stvarno točno: "Za svaku odluku, zakonski, potrebna je suglasnost suvlasnika koji imaju minimalno 51% suvlasništva" - to smo dobili od predstavnika stanara nakon priložene Uredbe i zakona.
 5. upit -obiteljsko nasilje

  Hvala Vam lijepa svima na pomoći. Čujemo se svakako kad dođu papiri. Baš mi je drago što postoji ovakvo mjesto gdje i mi neznalci možemo pitati što i kako.
 6. upit -obiteljsko nasilje

  Poštovani, šogor izašao van. nije dobio uvjetnu ni ništa koliko zna. za mjesec dana će dobiti spise doma na adresu pa će biti lakše. nikakvu kaznu mu tmao nije spomenila samo da zbog malodobnog djeteta obilazit će ih Centar za socijalnu krb. sud je bio u novom zagrebu, zgrada iza avenua malla. nemam konkretnu informaciju kao ishod ali nadam se da će biti jasnije kad dobije fizički papire. Nejasno mi je zašto neki sudovi popunjavanju ročišnik a neki ne ?!
 7. UPIT - ZGRADA

  Poštovani, priložila sam i slike, vanjski zid i unutra prostor do kojeg još majsotri nisu stigli doći. Stan se provjetrava nekoliko puta u danu, posstoje odvlaživači kom 3 i 1 električni. Soba u kojoj su odrađeni radovi više nema vlage na bočnim zidovima ali se sad širi po stropu tako da eto nema pomoći od vlage. Hvala Vam na odgovoru.
 8. UPIT - ZGRADA

 9. UPIT - ZGRADA

  Hvala, ako sam dobro shvatila sve što se treba raditi unutar zgrade može se tražiti da se radi od pričuve ili?
 10. UPIT - ZGRADA

  Termofasada. S vanjske strane se baš vidi da ide kao iz temelja. budem baš priložila slike da vidite.
 11. UPIT - ZGRADA

  Oprostite! imam još jedno pitanje, ako je kažem predstavniku stanara što želim i on mi kaže ne može. to bi tražila pismeno tj informirala bi ga o radovima što želim radit, dali ja njega mogu privatno tužiti?
 12. UPIT - ZGRADA

  Upravi mi suprug rekao da je etažirana.
 13. UPIT - ZGRADA

  Problem mi je reći predstavniku stanara budući da nema sluha za predmetni problem i ništa nije poduzeo iako mu se je reklo kakvo je stanje jer imam i bebu malu koja već nekoliko puta imala brnohitis. neki mogu sve šta god hoće, a neki ništa. problem je što smo mi zadnji ušli u zgradu i nemamo nikakva prava. a da ne govroim da ima samo 5-6 stanova i nema nikakve sloge. Uglavnom budem provjerila dali je etažirana zgrada. Hvalal Vam lijepa!
 14. UPIT - ZGRADA

  Poštovani! ne znam jesam li u dobro j rubrici postavila pitanje pa unaprijed se ispričavam. Dakle, živimo u novijoj zgradi, visoko prizemlje i užasno puno vlage imamo i sad smo uredili stan tako da smo postavili izolaciju i sve 5 ali problem je i dalje što vlaga se širi sada po stropu i svaki majstor do sada nam je savjetovao postavljanje odzračnika i sad je tu pitanje dali ja smijem na svoju ruku izbušiti tri odzračnika ili postoji mogućnost ako to napravimo da nas netko tuži ili nešto?! konkretno bušim svoj stan, ne ničiji drugi. i predstavnik stanara je upoznat a i vidi sam da na vanjskoj strani zgrade je vlaga koja nama prodire u stan. Investitora ne možemo tužiti je firma je zatvorena i gazde više nema na ovom svijetu. Molim Vas odgovor! Hvala Vam lijepa unaprijed!
 15. upit -obiteljsko nasilje

  Ok, hvala Vam lijepa. budemo čekali.
×