Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

IMPC

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O IMPC

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

26 pregleda profila
 • Zex

 1. drugostupanjsko rješenje - rok

  Slažem se s ovim što je napisao Mario - pokrenite svakako upravni spor. Nažalost svi mi dopuštamo da nitko ne kontrolira tijela državne uprave kad ne pokrenemo postupak pred upravnim sudom. A trošak nije nikakav ako ćete pisati to sami.
 2. drugostupanjsko rješenje - rok

  Rekla bi - izjeo vuk magare. Nikakve koristi od toga. A mislim da se iz tog razloga ne može ni pokrenuti. Ali pokušajte pokrenuti o meritumu upravni spor
 3. drugostupanjsko rješenje - rok

  Ne bi rekla da činjenica da su toliko dugo odlučivali ima utjecaja na upravni spor, ali svakako preporučam pokretanje istoga. Nedavno sam uspjela sama dobiti upravni spor protiv rješenja o porezu na promet nekretnina - poništeno je i vratili su mi uplaćeni porez. Troška ionako nemate osim pristojbe ako izgubite na Upravnom sudu.
 4. Da li je netko imao situaciju da se radnik koji je izgubio pravo na dopust za njegu djeteta (koji je nastavio koristiti nakon rodiljnog dopusta) ne javi poslodavcu? Radnik je jednostavno ne znajući propustio reagirati jer nije bio svjestan da su se ispunile pretpostavke za prestanak koristenja tog prava i javio se poslodavcu tek po proteku gotovo dva mjeseca. Što poslodavac u tom slučaju može napraviti? Da li je u pitanju neopravdani izostanak s posla?
×