Jump to content

noni

Korisnik
 • Broj objava

  111
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. nastavljam....inspekcije, naravno, unaprijed najavljene dođu, obave, počaste se sa gazdama, odu i nikom ništa. Svima je, valjda, potpuno jasan sadržaj ''službenog dokumenta'', nakon izvršene ''inspekcije''...
 2. Poslodavac višemjesečnim, svakodnevnim kršenjem Zakona o zaštiti na radu, uzrokuje ozbiljna psiho-fizička oštećenja radnika. Kakve su mogućnosti za tužbu na poslodavca i eventualnu naknadu štete ? Radi se o ozbiljnim problemima sa zdravljem (dokazivo nalazima specijalista) uzrokovano drastičnim kršenjem navedenog zakona. Radi se o privatnom sektoru.
 3. Mislim da je sanitarna knjižica Vaš osobni dokument i da Vam je poslodavac, pogotovo bivši, dužan isti vratiti.
 4. Poslodavac krši hrpu zakona(životna opasnost)

  ...a što kada radnik ipak ostane i bez zdravlja i bez posla uslijed, od strane poslodavca, višemjesečnih nepoštivanja ponajprije zakona o zaštiti na radu, a potom i svih navedenih stavaka ??
 5. Molio bih za odgovor. Dogodila se devastacija stambenog objekta (klizanje terena, pukotine u zidovima i podovima) uzrokovana višemjesečnim nemarom i neprofesionalnošću izvršitelja građevinskih radova u neposrednoj blizini, kao i državne firme za koju se građevinski radovi obavljaju. Kakva je procedura za utvrđivanjem štete i zahtjevom za odštetu ? Unaprijed hvala.
×