Jump to content

Kristijann

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ovrha bez najave.

  Vip odnosno a1 blokirao mi je racun ,ali bez ikakve obavijesti,nikakva pošta mi nije dolazila. dug ne priznajem ,(duga priča) ali me zanima jel oni to smiju? navodno je dug od 2005-2007 godine a na temelju ovrsnog rijesenja iz 2012 godine. zanima me mogu li trazit od fine da mi odblokira racun? Nitko me nije obavijestio?
 2. Jedna bitna napomena.. naveo si da si sada u inozemstvu preporucujem ti da primas pozive (ukucani) i da se odazoves na rasprave jer ukoliko ignoriras izdat ce ti tjeralicui bit ces u zatvoru do 30 dana. to što si na radu u inozemstvu nije opravdanje za nedolazak na sud ,mozda i je ali onda obavijesti sud prije rasprave da se nalazis u inozemstvu.
 3. Uhvatili su me sa Marihuanom

  Mislim da neče iči na kazneni postupak,ali ja to samo mislim po mojem saznanju, iskustvu. Jer bitno je da nije veča količina primjer vise od cca 10-15 grama i nema vage. Da su ti kojem slučajem našli vagu automatski (večina slucajeva)bi odgovaro kazneno.. inače za drogu njezinu preprodaju i prodaju u zadnjih godina idu isključivo mjere pračenja pa onda uhočenja.. skoro pa sto posto sam uvjeren da je to to.. prekršajno češ odgovarat,ali njima je bitno da te sad imaju u dosjeu stoga pokušaj u budučnosti da se odmaknes od konzumacije kao i od prodaje,preprodaje i tzv: “sređivanja” paketa grama i slično..
 4. Podzakonski akti,pravilnici.

  Zanima me di mogu kupiti podzakonske akte ,pravilnike od zakona: kz-a,zkp-a zikz-a ... uglavnom od kaznenog postupka. Trazio sam u NN nikad čuli na internetu nema svih..
×