Jump to content

sar

Korisnik
 • Broj objava

  38
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O sar

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

868 pregleda profila
 1. otkaz i odjava

  dali je moguce da je to namjerno napravljeno samo da ne bih ih imala pravo na otpremninu?
 2. porez na dobit

  hvala naj ljepsa
 3. direktor sam firme od 6.12.2016. a prokurist je osnivac firme i problem nastaje kada su mi pocele stizati ovrhe za period 2010. do 2017.zbog ne predavanja obrazca poreza na dobit za period kada opce nisam radila niti sam bila direktor. tu nastaje problem , odlazim u finu da trazim ispis svih ovrha koje sam platila a oni me salju u moju banku a u banci dobivam odgovor da je fina nadlezna za to i jednostavno ne znam kako da dokazem te ovrhe koje sam naravno dobila postom kao najavu. i pitanje zasto se meni sjela ovrha za period kada nisam ni radila ni bila direktor? kome da se obratim da dobijem svoj novac odnosno kako da dokazem te ovrhe jer mi u fini kazu samo OVRHA POREZNE UPRAVE
 4. sustav fiskalizacije

  odjavljena sam 1.1.2020. i na moje ime kod prijave u izdavanje racuna i dalje radi moj bivsi poslodavac ..krsi li on zakon i u slucaju inspekcije snosim li ja kakve posljedice?
 5. naime na mirovinsko sam prijavljena 8.12.2016. a na zdravstveno 1.1.2019. i to sam vidjela jucer kada sam dobila odjavu .ciji je to prekrsaj,knjigovođe ili poslodavca? znaci li to da mi se zdravstveno nije uplacivalo za taj period jer sam bila u stalnom radnom odnosu ili nesto drugo ?
 6. da li je obaveza knjigovodje ili osnivaca trgovackog drustva da predaje u poreznu godisnji izvjestaj poreza na dobit
×