Jump to content

sar

Korisnik
  • Broj objava

    38
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

1115 pregleda profila
  1. dali je moguce da je to namjerno napravljeno samo da ne bih ih imala pravo na otpremninu?
  2. direktor sam firme od 6.12.2016. a prokurist je osnivac firme i problem nastaje kada su mi pocele stizati ovrhe za period 2010. do 2017.zbog ne predavanja obrazca poreza na dobit za period kada opce nisam radila niti sam bila direktor. tu nastaje problem , odlazim u finu da trazim ispis svih ovrha koje sam platila a oni me salju u moju banku a u banci dobivam odgovor da je fina nadlezna za to i jednostavno ne znam kako da dokazem te ovrhe koje sam naravno dobila postom kao najavu. i pitanje zasto se meni sjela ovrha za period kada nisam ni radila ni bila direktor? kome da se obratim da dobijem svoj novac odnosno kako da dokazem te ovrhe jer mi u fini kazu samo OVRHA POREZNE UPRAVE
  3. sar

    sustav fiskalizacije

    odjavljena sam 1.1.2020. i na moje ime kod prijave u izdavanje racuna i dalje radi moj bivsi poslodavac ..krsi li on zakon i u slucaju inspekcije snosim li ja kakve posljedice?
  4. naime na mirovinsko sam prijavljena 8.12.2016. a na zdravstveno 1.1.2019. i to sam vidjela jucer kada sam dobila odjavu .ciji je to prekrsaj,knjigovođe ili poslodavca? znaci li to da mi se zdravstveno nije uplacivalo za taj period jer sam bila u stalnom radnom odnosu ili nesto drugo ?
  5. da li je obaveza knjigovodje ili osnivaca trgovackog drustva da predaje u poreznu godisnji izvjestaj poreza na dobit
  6. Hvala na odgovoru , ali kaj sa OIB-om firme dali se on mjenja ili ostaje ?
  7. do sada su mi roditelji osnivači i direktori firme kako prebaciti d.. na sebe ?
  8. Ja sam bio ove god. plp dala 20% dlp skinula manje od 20%,isti slućaj kao i tvoj.Papira sam imao hrpu,ležanje,testiranje itd.Pozdrav i sretno!
  9. Zapovjedništvo kopnene vojske Domobranska (ime ulice)Karlovac
  10. Stubi broj tel. 047-626-434 ZKV Karlovac na tom je radio mali Pšenica dečko je OK.,ali koloiko sam ćuo smijenjen je,budi uporan jer se može srediti za nekoliko dana .Sretno!
  11. laganini dali si dobio opću ili profesionalnu,i što još nisi dobio drugo stupanjsko HRVI? Pozdrav!
  12. Bog Djuro napravio sam onako kako si rekao,mirovina mi je2361,66kn. Prije par minuta sam razgovarao sa šefom pravne u područnom HZMO i da je mirovia po novom izraćunu razlika par kuna.Tip mi kaže da je totalna ludnica u HZMO da referanti nemaju pojma kako postupiti u vezi izračuna nitko im nije objasnio novi zakon i da je u totalnoj gužvi što se tiće pravnih savjeta,a slićno je i u središnjoj u Zg. Hvala na pomoći! Pozdrav braniteljima i sretno u ostvarivanju svojih prava!!!
  13. Bok u mirovini sam 1.4.2008g.opća 20-80%te sam se žalio na omjer u 5. mjesecu 2009.g.Danas sam dobio odgovor iz središnje službe totalni šok!Žalba se djelomičnu usvaja itd.omjer ostaje isti ali ide novi izraćun u područnoj službi,u međuvremenu mi je isteklo drugo stup.riješenje HRVI i da mi se obračunava s kofecijentom 1.50.Prije par dana sam dobio prvo stupanjsko riješenje gdje mi je potvrđeno HRVI.Po primitku riješenj odmah sam otišao u područni ured u pravnu službu kod šefa pravne službe (poznam ga)dao mu riješenje na uvid i pitao ga za savjet.Frend mi kaže da za mene ostaje sve po starom i da ne brinem ,te da nikom ništa nije jasno u vezi novog zakona!!! Pitanje za (Djuro)imam minimalnu braniteljsku 2330.00 dali mi mogu i to skinuti? Pozdrav braniteljima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija