Jump to content

zaglibio

Korisnik
  • Broj objava

    177
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, Koja je razlika između prekršajnog naloga i obaveznog prekršajnog naloga? Hvala
  2. Pozdrav, Imam slučaj gdje su na istom prekršajnom nalogu 3 kazne. 1. Vožnja bez svjetla 2. Nekorištenje pojasa 3. Alkohol Kako pisat prigovor? Ulaže se prigovor na visinu novčane kazne. Jel to znači da je prekršajni nalog nakon 8 dana pravomoćan? Bilo bi logično da svaka kazna ima poseban prekršajni nalog. Hvala
  3. Pozdrav, da li je itko od vas uspio pozitivno riješit bilo koji sličaj? ako je, nek mi se javi . LP
  4. Zar se ništa ne može riješiti bez Suda? Znači ja moram ispumpavat vodu par godina dok se parnični postupak ne završi?
  5. Koja je nadležna institucija?
  6. Pod čijom je to ingerencijom ? Da li je komunalno redarstvo nadležno za te stvari? Hvala
  7. Mislite da suprug potraži stručnu pomoć ili oboje?
  8. Da li je u pitanju duševna ili bilo kakva bolest ja ne znam. Ali normalan čovjek psihički stabilan ne vrijeđa ljude iz čistog mira.
  9. Vi hoćete reći da psovanje i verbalno vrijeđanje nije nasilje??? Isto tako lažno vikanje upomoć u haustoru je u najmanju ruku kršenje javnog reda i mira kako prema ukućanima tako i prema ostalim suvlasnicima.
  10. Da, ostalo je samo na tome...nije zvala policiju. Valjda joj je cilj provocirati dok suprug ne izgubi živce i nasrne na nju. Da bilo je pred djetetom od 13.g Lp
  11. Dva puta do sada. Supruga provocira i psuje muža, on ostaje ravnodušan. Pošto vidi da ga ne može isprovocirati otvara vrata od stana i viče "Upomoć". Valjda da susjedi steknu dojam da ju fizički zlostavlja.
  12. Poštovani, Da li se ikako može dokazati i koje su sankcije za lažnu prijavu obiteljskog nasilja?
  13. Susjed je podigao nivo svog dvorišta za cca 20 cm i izbetonirao ga sa padom prema meni. Sve oborinske vode s njegovog dvorišta se slijevaju u moje dvorište. Da li on to smije napravit?
  14. Kratko pitanje Rješenje o ovrsi zaprimljeno kod javnog bilježnika 18.11.2019. zbog duga HEP Toplinarstvu. Ovršenik je rješenje zaprimio 09.12.2019, ali je 22.11. podmirio svoja dugovanja. Ima li tu argumenata za žalbu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija