Jump to content

zaglibio

Korisnik
 • Broj objava

  174
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O zaglibio

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. zaglibio

  Oborinske vode

  Zar se ništa ne može riješiti bez Suda? Znači ja moram ispumpavat vodu par godina dok se parnični postupak ne završi?
 2. zaglibio

  Oborinske vode

  Koja je nadležna institucija?
 3. zaglibio

  Oborinske vode

  Pod čijom je to ingerencijom ? Da li je komunalno redarstvo nadležno za te stvari? Hvala
 4. zaglibio

  Lažna prijava

  Mislite da suprug potraži stručnu pomoć ili oboje?
 5. zaglibio

  Lažna prijava

  Nije bitno tko sam ja.
 6. zaglibio

  Lažna prijava

  Da li je u pitanju duševna ili bilo kakva bolest ja ne znam. Ali normalan čovjek psihički stabilan ne vrijeđa ljude iz čistog mira.
 7. zaglibio

  Lažna prijava

  Vi hoćete reći da psovanje i verbalno vrijeđanje nije nasilje??? Isto tako lažno vikanje upomoć u haustoru je u najmanju ruku kršenje javnog reda i mira kako prema ukućanima tako i prema ostalim suvlasnicima.
 8. zaglibio

  Lažna prijava

  Da, ostalo je samo na tome...nije zvala policiju. Valjda joj je cilj provocirati dok suprug ne izgubi živce i nasrne na nju. Da bilo je pred djetetom od 13.g Lp
 9. zaglibio

  Lažna prijava

  Dva puta do sada. Supruga provocira i psuje muža, on ostaje ravnodušan. Pošto vidi da ga ne može isprovocirati otvara vrata od stana i viče "Upomoć". Valjda da susjedi steknu dojam da ju fizički zlostavlja.
 10. Poštovani, Da li se ikako može dokazati i koje su sankcije za lažnu prijavu obiteljskog nasilja?
 11. Susjed je podigao nivo svog dvorišta za cca 20 cm i izbetonirao ga sa padom prema meni. Sve oborinske vode s njegovog dvorišta se slijevaju u moje dvorište. Da li on to smije napravit?
 12. Kratko pitanje Rješenje o ovrsi zaprimljeno kod javnog bilježnika 18.11.2019. zbog duga HEP Toplinarstvu. Ovršenik je rješenje zaprimio 09.12.2019, ali je 22.11. podmirio svoja dugovanja. Ima li tu argumenata za žalbu?
 13. A sad pazite ovu sitnicu.. U rješenju o ovrsi piše da platim dug i kamatu od 02.08.2017. A sad u sudskoj presudi moram platit kamatu od dospijeca svakog racuna znaci od 2015.
 14. A koje potvrde o uplati kad ne znate za koje vas razdoblje ovrhovoditelj tereti? Zato je Sud trebao odbacit rješenje o ovrsi jer nema pravne osnove odnosno u izvatku iz poslovnih knjiga nije naveden broj račun i datum dospijeća, a u mojem slučaju Sud je rješenje stavio izvan snage da bi se postupak nastavio u parnici odnosno dao je tužitelju još ni manje ni više nego 18 mjeseci vremena da oni dostave na sud uređeni tužbeni zahtjev. da su odmah dostavili platni nalog sa brojem računa i datumom ja bi vjerojatno te tri uplate našao, ali sada nakon 4,5 god ih ne mogu naći. Čak se više iz
 15. Ovo mi nije jasno, kako se ne mogu dopunjavati kad je tužitelj tri puta tijekom postupka mijenjao tužbeni zahtjev? ili da vam postavim pitanje? Vi dobijete recimo od od javnog bilježnika Marka Markovića rješenje o ovrsi da imate duga 4500 kn za neplaćenu HRT pretplatu. U rješenju se ne spominje o kojim dospjelim računima se radi. Piše samo uvidom u naše poslovne knjige dužni ste nam isplatiti 4500 kn u roku 8 dana. Što bi vi napravili odnosno kako bi reagirali?
×
×
 • Napravi novi...