Jump to content

Vesna83

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ako ja nemam ni pokretnine ni nekretnine na sebi, da li to znači da moraju čekati na red naplate jer se ne mogu drugačije naplatit?
  2. Dobila sam Rješenje o ovrsi za jednu online pozajmicu i sad imam roka 8 dana da podmirim dug, međutim neću moći. Išla sam u PBZ zbog kredita koji imam da vidim što bi se moglo, međutim oni ne mogu ništa, nego mi kažu da otvorim zaštićeni račun i da bar imam neka primanja, i da si mjesečno uplaćujem rate kredita na zaštićeni. Ako ne budem plaćala rate kredita oni nakon nekoliko neplaćenih rata dug predaju agenciji za naplatu potraživanja i dalje ja s njima komuniciram za otplatu kredita. Da li mi je pametno ne otvarati zaštićeni račun s obzirom i da ako ga otvorim ja neću imati dovoljno da si plaćam sve, pa da mi se čitava plaća skida i da brže otplatim pozajmice. Imam plaću 6.000kn da li u slučaju da ne otvorim zaštićeni račun čitav taj iznos se skida dok se ne otplati dug? I ako mi sada za 8 dana ovrše račun, a čekam ih još jer je bilo par pozajmica, kako sad ide dalje, kad se ovi naplate, onda tko bude sljedeći odmah dolaze na naplatu, i tako sve dok se ne naplate svi? Da li kad se otplati sve od ovih prvih imam negdje uvid da je to otplaćeno? SAVJET: ne budite glupi kao ja pa ići u to, ja sam bila jako glupa pa se dala nagovoriti na to kad sam bila u problemima, to mi se činilo tada stvarno kao jako lak izlaz, i jest bio, ali trenutan, tek poslije dolaze problemi, radije bih bila gladna nego sad u problemima radi toga.
  3. Kako mislite promjenu predmeta i sredstva ovrhe? Što se pod tim misli? Nemam na što uložiti prigovor, jer su mi s pravom poslali prijedlog za ovrhu, nisam platila što sam trebala. Naravno da traže svoje. Zasad su oni prvi od kojih sam dobila prijedlog, a postoji mogućnost i još, sad samo čekam.
  4. Da! Svega se odričem! Ne želim uopće imati ništa niti ikakvog glasa odlučivanja u vezi toga!
  5. Otac umro prije 6 mjeseci, živio i umro u BiH. Majka, ja, sestra i brat smo u Hrvatskoj, jedna sestra je u BiH. Pošto je od smrti oca prošlo već 6mj, sa suda su zvali sestru koja živi u BiH da se predmet mora riješavati tj. kuća. Ja se želim odreći prava odlučivanja i svega vezanoga za to, znači ne želim imati ništa s tim, što god se brat i sestre dogovore slažem se. Da li moram napravit izjavu kod javnog bilježnika i da li ona vrijedi u BiH? Znači ne želim uopće ništa s tim imati. Oni neka se dogovaraju kako god.
  6. Kako sad ide dalje: na e-građani sam dobila prijedlog za ovrhu temeljem vjerodostojne isprave 18.8. ali nisam vidjela, teka danas 7.9. sam vidjela, tamo piše u roku 8 dana da podmirim dugovanje, tih 8 dana je prošlo. Kako sad, jel oni meni to dostavljaju na kućnu adresu i onda ide ovrha novčanih sredstava. I piše ovrha općenito na imovini, je li to ovrha novčanih sredstava? Hvala na odgovoru.
  7. U PBZ nalog za plaćanje, određeni datum se skida s računa, a u Addiko ja uplaćujem na račun određeni datum. Da li je pametno otići u banku i vidjeti s njima što bi bilo najbolje riješenje. Jer svi za pozajmice su me zvali do ponedjeljka ako ne platim ide raskid ugovora.
  8. Imam na 4 mjesta online pozajmice, i imam kredit u Pbz, i kredit u Addiko banci....došla sam do točke da ne mogu pozajmice na vrijeme plaćati, kasnim rokove dospijeća, CPO su mi danas poslali opomenu pred tužbu na mail. Plaća mi je do 10tog u mjesecu, od plaće platim kredit u PBZ, da njega riješim i jednu pozajmicu u Ferratumu, ovo ostalo ne mogu. Plaćala jednom prolongat, ali sad ne mogu ni njega. Kako sad ide, ako ne platim...Oni šalju opomene i što dalje? Što će mi biti sa ostalim obvezama s kreditima ako me stave ovrhu na račun, to se sve onda naplaćuje dok se cjelokupna pozajmica ne isplati? A tako onda i krediti u banci? Ne znam što mi je činiti da nekako se izvučem iz ovoga, a da ne dođe do ovrhe.
  9. Na koje kontakte ste ih dobili, na nijedan se ne javljaju niti na email.
  10. Kako ste Vi uopće njih dobili, jer niti na jedan broj niti na jedan email ne odgovaraju? Kako ste stupili u kontakt s njima: SIA DEP I FERRATUM? Zahvaljujem za odgovor
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija