Jump to content

crnastrijela

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je crnastrijela objavio

  1. al je žalosno da samo žena odluči o tom djetetu.u tom trenutku ona misli samo na sebe i baš ju briga da to djete jednog dana neće znati šta znači ljubav između mame i tate i to samo jer je sebi htjela ugodit i zagorčat život tom djetetu i tom čovjeku. jer žena može lako odlučiti dal hoće to djete il ne al muškarac ovisi o njoj. Leny, imam i ja slični slučaj i mogu ti reći da znam kako ti je.
  2. hvala. a još jedno pitanje imam. sta znači da se roditelj ne brine duže od tri mjeseca za svoje djete?dal se to odnosi na alimentaciju il i na susrete djeteta? i tko može pokrenut taj postupak?
  3. Zanima me u kojim slučajevima dolazi do oduzimanja roditeljske skrbi? Unaprijed hvala
  4. makar vaše bivše rade i muče se kako bi prehranile tu djecu...ali moja bivša nikad nije radila ni za sebe a kamoli otkako je rodila.samnom ima blizance a s jednim kojeg je upoznala i istu noć zatrudnjela s njim ima još jedno.i tako ona živi od alimentacija (jer naravno, ni s njim nije više).a ja koji imam novi život, oženjen sam, imam još jedno dijete, moram plačat i za blizance kao i kad sam živio s roditeljima i imao cjelu plaču za sebe.
  5. niste jedini. meni su prije 6 godina odredili visinu alimentacije za dvoje djece u visini od 1900 kuna.a radio sam kao ribar i dobivao 1350 kuna.al oni su u obrazloženju rekli da oni ne vjeruju mojoj platnoj listi. mislim, očajnički.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija