Jump to content

valy

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A kako se potupa u drugom smjeru,tj. kad radnik želi tužiti poslodavca zbog povrede svoga prava,tj konkretno neplačanja prekovremenih sati i dežurstava?
  2. Nemože ni prijavu više podnijet jer kako će dokazat da ste mu baš vi razbili retrovizor?
  3. mislim ionako otići iz postoječe firme,zato i razmišljam o tužbi,tako da popratne okolnosti baš i nemaju utjecaja;) A kad več odlazim da odem sa stilom!
  4. kako i na koji način mogu tužiti poslodavca zbog kršenja prava iz pravilnika o radu? Pravilnikom je propisana naknada za prijevoz koju ja ne dobivam.Koristim privatni auto u službene svrhe,a pravilnikom nije određeno da radnici koji dobivaju naknadu za korištenje automobila ne dobivaju naknadu za prijevoz(mj. karta zet-a). Ima li uopće osnove za tužbu? Hvala!
  5. Naravno da se njegov iskaz čita meni i obrnuto,samo to bi se trebalo čitati na sudu pred menom a ne par dana prije osobno policajcu pa da zna akd dođe šta će reć! Skroz nepravedno, a sve se to radi s ciljem da se mogučnost kažnjavanja digne do maksimuma.
  6. Ma došao je,i to iz prve! I sad pošto je potpuno izvjesno da će presuda biti nagativna po mene(prelazak kroz crveno),koliko mi je pametno izbjegavat dostavu rješenja i na koje načine i koliko dugo mogu to raditi pa da probam to nekako do zastare izgurat,vozačka mi stvarno treba za posao. Hvala!
  7. A to šta ja dođem pa nemam pojma o čem se radi nego se moram prisječat događaja od prije godinu dana i nemam vremena za "složit priću" to nije smiješno ? dali je u redu da policajac zna sve šta sam rekao na pripremnom ročištu pa da si u međuvremenu ima vremena usavršavat i štelat svoj iskaz??
  8. dali sudac kad zove policajca na suočenje,tj kao svjedoka obavještava prije rasprave policajca o predmetu rasprave tako da se on zna unaprijed pripremiti šta če reč? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija