Jump to content

Mate1111

Korisnik
  • Broj objava

    31
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mate1111 objavio

  1. Poštovana ,naime radi se o studentu kojem je majka preminula on je primao mirovinu dok je bio 1 god redovan student,međutim onda je išao vanredno i izgubio pravo.. E sad se opet vratio na redovan fakultet..Da li možda znate ima li pravo na njenu mirovini s obzirom da ima 23 god..
  2. Odlično one su na burzi ..ja imam još od tržnice osjek pa nikako ih se rjesit..nisu na tržištu
  3. Super, njih možeš odma prodat..a,čije si druge dobija?
  4. Poslala je mejl 28.4 o otkazu.... Hvala na odgovoru..
  5. Evo ovako osoba je bila na bolovanju zbog karcinoma dojke 3 god i 3 mj..inače ima radnog staža 25 god .S danom 30.4.2023 je doktor zaključio bolovanje di je osoba javila firmi da joj pišu god.odmor od 2022 u otk.rok što je 30 dana jer se više ne može vratiti na taj posao zbog bolesti..sad nju zanima ima li ona pravo i na god od 2023 i koliko iako ima dali će to poslodavac platit?
  6. Opet ja ..točno mi neugodno..God.odmor od 2022 ima pravo 27 dana, počevši s 2.5.2023..to je ja mislim negdi 4.6 bi bio kraj radnog odnosa..Al, što sto je s danima iz 2023 god za god. .Koliko bi trebalo tu biti god? Jer nisu pristali na osobno uvjetovani otkaz..
  7. Poštovani, da li možda znate da li poslodavac kao onkoloskom bolesniku mora platit godišnji odmor od 2020 , 2021 od kad je na bolovanju..
  8. Zvao sam neke brokere za veletržnica osjek pa mi je jedan rekao da će ih kupit..Al neznam dal da ih možda stavim na njuskalo za prodaju ..vidim da neki stavljaju..Znaš li možda što o tome? Ma, dao bih za što bilo..samo da znam di se obratiti..
  9. On je utvrdio da je zdrava i da moze ići radit..znači li to ako se stekne pravo na uvjet.da osoba netreba odradjivat otk.rok , nego samo napraviti prekid radnog odnosa?Hvala Vam na odgovoru
  10. Pozz, radi se o osobi koja je operirala karcinom i nakon bolivanja od 3 god dr.opce prakse zakljucuje bolovanje..medjitim osoba nije vise za taj posao, pa bi dala otkaz..međutim savjetu joj da trazi osobno uvjetovani otkaz nit nezna sto je to ..i da li bi imala nakandu s biroa??I zna li netko da li je osoba dužna odraditi otkaz rok posto je 3 god već na bolovanju??
  11. Pozz, jel netko dobio rješenje o dionicama..ja, sam danas..17 trg.dr regionalna veletržnic Osijek i 91 hrvatskog telekoma..Di se obratit? Piše da je ukupna vrijednost nominalno 3.375 e..znal mi netko o ovom što reci?
  12. Pošto sam već pisao da sam dobio dobio rješenje da imam pravo na inv, međutim kako sam 2002-2005 radio u Zg , a firma otišla u stečaj i sad me zovu da trebam donit prosjek plaće..a, di da ja to tražim zna li netko znači firma je u stečaju??
  13. Ma, reci mi jesi li predao za dionice?
  14. I vrijeme provedeno na zavodu za zapošljavanje bi se trebao računati? Jel tako?
  15. Poz, ja kad mi je rješenje o hrvi postalo pravomoćno onda su mi odma iz ureda za branitelje poslali i za dionice..i onda sam zvao pa su mi rekli da u roku od 6 miseci od pravomoćnog rješenja predam zahtjev za dionice..tako da samo predao u 2 misecu, pa sam zvao prošli tjedan rekli su mu da joj rješavaju 2021 godinu tj.12/ 2021..i da će rješenje poslati kući kad bude obrađeno
  16. Vidim da si pisao da nemaš radnog staža.. a, ni ja nemam nešto puno imam..1974 godište sam i imam cc 7 ipo godina ..326 dana rata , dragovoljaca.. e, pa sad neznam da li radni staz igra ulogu ono da 1/3 kao mora biti potrebna..
  17. Aha..Hvala puno..ma, ja sam dobio rješenje da mi je priznata inv.mirovina, al nisam još dobija izračun..
  18. Poštovani, koliko ste dugo čekali rješenje za mirovinu?
  19. Mate1111

    Otkup stana

    Poštovani, rjec je o otkupu stana za branitelje, pa me zanima sljedeće; dobija sam hrvi 30 posto, a stan u kojem živim je u najmu grada..i sad me zanima kad bude otkup koliko se plaća razlika po m2 stan je 66 m2 i valjda prolazimo kvadraturu? Da li možda tko zna nešto o ovoj temi..Hvala puno
  20. Kopiju rješenja o inv. Al moraš da ti udare pečat vjeran originalu u uredu za branitelje i kopija osobne i zahtjev za dionice koji ti isto daju u uredu za branitelje i to onda šaljete na centar za restrukturiranje i prodaju ivana lučica 6 , 10000 zagreb..e, al rješenje nesmi biti starije od 6 miseci..zato šalji odma ..
  21. Poštovani, ja sam predao prije 2 mjeseca zahtjev za dionice jer sam dobio 30 % hrvi..pa, me zanima koliko ste čekali rješenje o dionicama?? Hvala
  22. Aha..Da, postoji opća nesposobnost za rad od 2009 god tj.od njegove 35 god života.. HVALA VAM PUNO NA ODGOVORU..
  23. Znate li mozda za koliko se snižava vrijeme provedeno na zavodu za zapošljavanje i dani proveni u ratu tj..da li vojni dani se računaju u duplo il se smanjuje za broj dana ????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija