Jump to content

Peksa5555

Korisnik
 • Broj objava

  214
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Peksa5555

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

1228 pregleda profila
 1. O. K. Pitam u udruzi. Hvala.
 2. Pošto nisam oženjen i blokiran sam koje su još opcije.?Dal se mogu isplatiti na nekog člana obitelji npr.na majku il nećakinju?
 3. Hvala Spitfire. Samo me još zanima dal se te dionice mogu isplatito na zaštićeni račun? Hvala.
 4. Poštovani. Dobio sam dionice kao hrvi trajno. Može netko da me uputi kako da ih prodam? Koja je procedura? Hvala.
 5. Poštovani. Pošto sam dobio 20%za stalno hrvi. I pošto imam pravo na dionice od 18.400.kn. Mogu li se te dionice ako ih prodam uplatit na zaštićeni račun, i ako ne mogu na zaštićeni da li ih mogu uplatit na račun od člana obitelji? Molim odgovor. Hvala.
 6. Poštovani Buda. Sve ste mi lijepo objasnili i hvala vam svima. Samo mi još nitko nije odgovorio na moje pitanje o upitu na mirovinsko što sad rade sa mojim zahtjevom ako piše na egrađani primopredaja spisa u rad i za spis zadužen ref.mio.tuz.? Hvala.
 7. A mogu negativno utjecati na ishod. Ma najbolje predat nalaze samo ptsp!
 8. Odakle to? I odkud moš znati da i ja nisam prošao kalvariju u ratu. Ja sam i ovako zadovoljan. I uopće ne ciljam tako visoko i nisam se uvrijedio. Samo sam konstatirao da mi preostaje teška borba. Eto hvala na savjetima!
 9. Poštovani Labyrinth. I što sad moram ponovo na vještačenje i koji će bit ishod, hoće li mi ova mirovina ostat ista veća il manja? To je dvosjekli mač? Ne znam sam što da radim?
 10. Dobro. A što mi sad u mirovinskom u računovodstvu rade, vidio sam na egrađani na njihovim stranicama ovako piše, primopredaju spisa u rad i za vaš spis zadužen refer.mio.tuz.datum 30.06.2020. Možete mi reć što to znači? Hvala.
 11. Samo da pitam Al mi može komisija odredit vojni dio 50%?
 12. Onda ta komisija u mir.automatski određuje omjer vojni dio? A vidićemo kad dođe obavijest!
 13. Poš.prof.Išao sam na mirovinski i preda zahtjev za ponovni izračun mirovine i pitao sam hoću li morat ić na kakvu komisiju za određivanje omjera vojni dio ostalo ona mi rekla da ću dobit obavijest na kućnu adresu. I to je to? Ko zna koliko će mi sad odredit?
 14. Plafon ti je 20%.Budi sretan ako ti potvrde 20%za trajno.
×
×
 • Napravi novi...