Jump to content

Peksa5555

Korisnik
 • Broj objava

  249
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Peksa5555

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

1402 pregleda profila
 1. mali čovjek jel mu se išta povećala mirovina i dali ima hrvi za stalno?
 2. Poštovani prof. Zamolio bi vas ako znate što znači kratica na mirovinskom E. S. U. D. Naime predao sam na mirovinski za ponovno vještačenje hrvi 20%za stalno. To mi je doktor napisao zahtjev. Predao sam i medicinsku dokumentaciju To sam predao ima 15 dana. Oće li mi sad odredit omjer rat-mir. Hvala.
 3. Javim se. A od prihoda imam invalidsku profesionalnu mirovinu.
 4. Poštovani. Gonzo-stari. Meni je doktor opće prakse napisao napisao zahtjev na obrazac IN-1.Valjda on zna puno ih je napisa. I predao sam svu dokumentaciju od zadnjeg puta kad sam bio na vještačenju a to je bilo 2017.god. Možete mi reć koliko se čeka od predaje zahtkeva da me pozovu na vještačenje.?
 5. Pa pitaj u svom uredu za branitelje u svojoj općini!
 6. Ma stvarno se radi o jednom mom prijatelju. A što se mene tiče ja sam već pridao za vještačenje. Nema ljutnje gonzo-srari. Javim se😀
 7. O ja mislim da je tako, netko mu je utupio u glavu tko nema status rvi za stalno. Objasnit ću mu još jednom i reć mu ako ne vjeruje meni nek ode kod pravnika za branitelje u općinu pa će mu on sve objasnit. Hvala buda2. Javim se još!
 8. Poštovani forumaši. Sve sam lijepo objasnio mom prijatelju što treba predat za ponovno vještačenje da mu se odredi vojni dio za mirovinu. I sad se on premišlja hoće li uopće predavati papire jer se prepao da mu nebi i ovo mirovine što prima ukinulo! Ne znam što bih više rekao da ga uvjeri. Molim vaše savjete kako bi ga uvjerio da mu neć mirovinu ukinuti!
 9. OK. Hvala. Tako ću mu reći. Trebao bi doć na red kod psihijatra u 10.mjesec. Javim kako je prošlo.
 10. Poštovani buda2. Moj prijatelj ima zadnji nalaz od dnevne bolnice ove godine od 1.mjeseca.zbog ove situacije zbog covida nije bio od tada kod doktora. Prije toga ima sve nalaze uredno liječenje. Samo mi recite ako sad prida med.dokumentaciju oće li to utjecati na ishod vještačenja? Molim odgovor, pa da mu kažem. Hvala.
 11. OK. Samo još jedno pitanje, što mora predati od medicinske dokumentacije doktoru da me kažem? Molim odgovor? Hvala.
 12. Buda2. Sve vam je oprošteno. On je dobio rješenje ima nekih mjesec ipo. Pa nije mu ni sad kasno da preda? Samo što će duže čekati, kako ste rekli. I ova ga korona dosta usporila.
 13. Eto buda2 sad nemate odgovor. A znali ste reć da će se načekat???
 14. Kakva je ovo država kad uzima iz usta onima koji su je branil Koliko će čekati? Pa tako i tako čeka! I kakva je to država koja uzima iz usta branitelja koji su je branili i krvavili.? Umjesto da mu povećaju mirovinu oni mu smanjili za 200.kn.! Sa 2.580.na 2.370. Eto sramota.
×
×
 • Napravi novi...