Jump to content

Peksa5555

Korisnik
 • Broj objava

  207
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Peksa5555

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

1207 pregleda profila
 1. Poštovani Buda. Sve ste mi lijepo objasnili i hvala vam svima. Samo mi još nitko nije odgovorio na moje pitanje o upitu na mirovinsko što sad rade sa mojim zahtjevom ako piše na egrađani primopredaja spisa u rad i za spis zadužen ref.mio.tuz.? Hvala.
 2. A mogu negativno utjecati na ishod. Ma najbolje predat nalaze samo ptsp!
 3. Odakle to? I odkud moš znati da i ja nisam prošao kalvariju u ratu. Ja sam i ovako zadovoljan. I uopće ne ciljam tako visoko i nisam se uvrijedio. Samo sam konstatirao da mi preostaje teška borba. Eto hvala na savjetima!
 4. Poštovani Labyrinth. I što sad moram ponovo na vještačenje i koji će bit ishod, hoće li mi ova mirovina ostat ista veća il manja? To je dvosjekli mač? Ne znam sam što da radim?
 5. Dobro. A što mi sad u mirovinskom u računovodstvu rade, vidio sam na egrađani na njihovim stranicama ovako piše, primopredaju spisa u rad i za vaš spis zadužen refer.mio.tuz.datum 30.06.2020. Možete mi reć što to znači? Hvala.
 6. Samo da pitam Al mi može komisija odredit vojni dio 50%?
 7. Onda ta komisija u mir.automatski određuje omjer vojni dio? A vidićemo kad dođe obavijest!
 8. Poš.prof.Išao sam na mirovinski i preda zahtjev za ponovni izračun mirovine i pitao sam hoću li morat ić na kakvu komisiju za određivanje omjera vojni dio ostalo ona mi rekla da ću dobit obavijest na kućnu adresu. I to je to? Ko zna koliko će mi sad odredit?
 9. Plafon ti je 20%.Budi sretan ako ti potvrde 20%za trajno.
 10. Da. Ne sikiraj se doće i tebi rješenje. Samo polako i uporno. To je tako.
 11. Poštovani. Pa otiđite i pitajte u svojoj upravi u uredu za branitelje oni više znaju.
 12. Poštovani prof. Trebam li ponovo ić na komisiju za određivanje omjera rat-ostalo? I dal to moj dok.opće prakse upućiva. Dajte mi smjernice kako do tih 40%il50% vojnog omjera? Hvala
 13. OK. Ja u ponedjeljak predam zahtjev za novi obračun mirovine. Samo mi nije još jasno koliko se čeka novi obračun i kako do 40%il50% vojnog dijela i da li se moram javiti svom doktoru opć.prakse i odnijet mu pravomoćno rješenje o hrvi 20% trajno.? Molim da mi to malo razjasnite a ja ću vas obavještavali dalje.
 14. Onda sad moram predati zahtjev na mirovinsko za novi izračun i tada ću dobit omjer rat - ostalo? Jel to to?
×
×
 • Napravi novi...