Jump to content

GALAX

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Što se tiče Zakona o zaštiti na radu, točno je da je određena zabrana pušenja u radnim prostorijama osim u točn određenoj prostorji za to.Međutim, u kontaktu s ministarstvom gospodarstva saznali smo da i dalje taj zakon vrijedi za nas, međutim navedena prostorija mora biti prilagđena uvjetima iz novog zakona o ograničenju uporabe duh.....proizvoda i to u istom roku prilagodbe kao i za ugostiteljske objekte
  2. po mom mišljenju zakonodavac je mogao biti i malo određeniji ako je u gore navedenim prostorijama htio zabraniti pušenje.u zakonu je navedeno da je zabranjeno pušiti u "prostorijama za sastanke", shodno tome mislim da je svaka prostorija ureda državne uprave, jedinica lokalne u. i s. i ostalih javnih poduzeća prostorija za sastanke jer ipak mi radimo ili bi trebali biti na usluzi građanima. Onda, što vi mislite o tome?
  3. evo, napokon je dosao i dugo isčekivani zakon.Međutim moram iskazati nezadovoljstvo istim.nešto se je učinilo, al po mom mišljenju jako malo.ma ukratko da vidim vaše mišljenje;da li je zabranjeno pušenje u uredima jedinica lokalne uprave i samouprave kao i u uredima državnih službi?
  4. link nije u redu, i mene zanima gdje se moze naći zakon iz 1974. na netu?
  5. njegov slučaj na rješavanje će doći na red tek do kraja sljedeće godine.Radi se o utvrđivanju statusa hrvi . redovnim postupkom odbijena mu je 20 % invalidnost.No sad je stekao uvjete da ponovno pokrene slučaj pred prvostupanjskom komisijom??????????????
  6. Molim Vas pošaljite mi skriptu?Ante.Galic@gmail.com
  7. Nedavno me upitao branitelj, da li je pametnije povući tužbu pred upravnim sudom te ponovno do 15.07. pokrenuti zahtjev za utvrđenjem statusa ili čekati presudu suda. Što vi mislite?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija