Jump to content

hive

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je hive objavio

  1. Na ovu novcanu ide i 2 negativna boda plus oduzimanje voazcke na dva mjeseca ako se ne varam.
  2. Da covjek ne bi bio u zabludi. Ovo gore navedeno nije istina, a evo i zasto: Dakle po tome imate 5 negativnih bodova. Bodovi vaze tri godine. za stanje bodova nazovete u nadležnu PU, dajte im JMBG i saznate koliko imate bodova. To je najsigurnije.
  3. Ma shvacam ja to ali do sad svi prekrsajni nalozi koje sam ja vidio nosili su na sebi i "obavijest" da se po clanku tom i tom tim prekrsajem dobiva i toliko i toliko bodova. A na ovome toga nema vec je vrlo jasno samo napisano da se zbog pocinjenog prekrsaja okrivljenik kaznjava sa novcanom kaznom od xx kuna te privremenom zabranom upravljanja motornim vozilom u trajanju od xx mjeseci.
  4. Dakle, dobio sam Prekrsajni nalog za pocinjeni navodni prekrsaj na koji naravno saljem prigovor jer nije pravilo utvrdjeno cinjenicno stanje za sto imam i svjedoke. E sad, ono sto mene zanima je slijedece. Ja sam dobio prekrsajni nalog postom u kojem je kao kazna izrecena novcana kazna te kazna zabrane upravljanja motornim vozilom na dva mjeseca. Za isti prekrsaj propisana su i dva kaznena boda ali u prekrsajnom nalogu o toj kazni nema ni spomena dakle nije navedena vec je navedena samo novcana i privremena zabrana. Da li unatoc tome sto kazneni bodovi nisu spomenuti u prekrsajnom nalogu ja bodove dobivam ili je po "milosti" instance odredjeno da bodove necu dobiti. Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija