Jump to content

Moveon

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Puno hvaala, Borbena7!!!!!👌💥 Ako majka moze najnormalije svoju mirovinu na banci dizati, onda najvjerovatnije nije pod nicijoj skrb. Tako da netrebam vrsiti upit na CZSS-u.
  2. Dali se moze u CZSS - samo s svojom izkaznicom doci i traziti informacije o statusu majke?
  3. Pozdrav, volila bi biti informirana o sljedecem: nasa majka zivi s sestrom u kuci. Kucu je nasljedila sestra od oca. To je uredu. Dali je moguce da su sklopili ugovor o uzdrzanju starije osobe - hoce li nakon smrti nase majke sve moja sestra nasljediti???? I Ako su sklopili takav ugovor, ili cak skrbnistvo nad majkom, kako bi to mogla doznati? One mi nece reci istinu. - Zalosno.
  4. Nisam jos nista rijesila. Osim sto mi se uredno odbija 1/4 od place, blokirana i ovrsena sam. Moje pitanje: mozete te mi konkretno pisati, moze i u poruci, koja je to banka, koja daje kredite za refinanciranje dugova??
  5. A, dobro, hoce taj dug rasti, i hoce mi auto i kucu onda uzeti?
  6. Bok, dali netko ima slično iskustvo; predhodno sam svoju situaciju opisala. Još mi stoji to dugovanje od brzih pozajmica. Od jednoga sam pismeno dobila prijedlog za ovrhu, ali se ništa ne događa. Imam zaštićeni račun. Strah me je uopće kontaktirati s tim agencijama, jer za sada nemam te novce za vratiti. Radim i ubijam se, ali nije dovoljno. Bojim se da to dugovanje raste i raste.... Neznam gdje se obratiti i neki dodati kredit dignuti - banka mi ga neće više dati - tako da riješim te brze pozajmice ca. oko 25000 hrk.
  7. Ne plaćam ja kredit za nekretninu, nego suprug. Ja sam sudužnik, jer je moja nekretnina. To ide sve uredno. Davatelj kredita brze internetske pozajmice mi traži cijeli iznos putem Javnog bilježnika. Sad neću biti od banke blokirana, jer sam platila dug banci u međuvremenu, nego će me ovršiti zbog neplačanja online kredita. Onda cu otvoriti taj zaštićeni račun.... ... a opcija dignuti neki kredit gdje bi mogla sve poklopiti, nekih 40 000 hrk, nema za mene, - pitala sam na mojoj banci. Vidila sam posrednike na internetu koji riješavaju blokirane i daju pomoć uvezi refinancijranja.... morat cu- čekati sljed. mjesec kad mi legne cijela plaća.
  8. Dug je do 20 000 hrk po internetskim kreditima. Placa 6000 hrk. Imam auto, staro 33 godinu, kucu pod hipotekskim kreditu, koji je suprug na moju nekretninu podigao. Suduznik sam. To se uredno otplaciva.
  9. O Boze, tko ce to sve ovdje javno izloziti?! Najvise me muce brze kredite preko interneta! 3 ih imam.
  10. To je tocno tako, kako pisete. Tesko mi je ovako. Bilo bi puno lakse, da sva dugovanja odjednom rijesim uz jednu prihvatljivu ratu. Raspitala sam se, ali zbog toga sto sam bila na bolovanju, mi je odmah i primanje manje.
  11. Da od Bake. A od toga se trebalo odvojiti tih 1000qm2. Moram Mamu pitati, sto ima pismeno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija