Jump to content

steph123

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

68 pregleda profila
  1. Pozdrav, svekar ima zemlju na kojoj bismo trebali moj muž i ja graditi kuću. Obzirom da je to u selu kraj grada i da je išla geodetska izmjera od općine, međutim ništa nije riješeno, planiramo sami pokrenuti zahtjev za rješavanjem vlasništva. Naime svekar ima papir na kojem je njegov otac njemu poklonio zemlju ali su na toj zemlji upisane nama nepoznate osobe. Moje pitanje je koji je pouzdan i koliko općenito vremenski traje proces dokazivanja prava vlasništva nad zemljom?
  2. Uzela je bez našeg znanja kartice te neznamo dal je podigla s računa novac, te se raspituje za njegovu mirovinu
  3. steph123

    Razvod

    Poštovani, otac mi je preminuo te se njegova sadašnja žena koja je sama pokrenula postupak razvoda koji se nije uspio desiti zbog smrti želi okoristiti njegovim novcem. Kako se obraniti od moguće zlouporabe te na što ona ima pravo pošto se vodi još kao njegova žena?
  4. Jesmo već, samo je propao još više, morat ćemo naći nekog da ga rastavi na djelove
  5. Pozdrav, muž mi je prije par dana zapeo na jednom putiću usred šume jer ga je tako navodila google adresa. Auto se nalazi u nekom polu jarku te smo pokusali kontaktirati vucne sluzbe ali taj put je preuzak i nemamo način da ga izvucemo odatle. Dali možemo snositi neke kazne i zbog čega ako policija dobije dojavu dok ne smislimo kako ga izvaditi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija