Jump to content

padalica00

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zanima me je li moguća promjena adrese na koju bi trebao stići poziv na sud?
  2. Zanima me je li svaki sud prije slanja poziva mora uvesti prekršaj na e građane u spise pa tek onda poslati poziv i je li svi sudovi Republike Hrvatske sudjeluju u tom procesu iako nisu navedeni na padajućoj listi. Npr ako postoji sud u nekom manjem mjestu, a on spada pod neki veći općinski sud.
  3. I još me zanima je li svaki sud prije slanja poziva mora uvesti prekršaj na e građane u spise pa tek onda poslati poziv i je li svi sudovi Republike Hrvatske sudjeluju u tom procesu iako nisu navedeni na padajućoj listi. Npr ako postoji sud u nekom manjem mjestu, a on spada pod neki veći općinski sud.
  4. Zanima me pod kojim okolnostima policija smije testirati pješake na droge i smije li to uopće. Još me zanima je li policija smije tipa testirati pješaka na drogu na osnovu toga ako on ima prekršajni postupak koji se vodi protiv njega na temelju droga?
  5. Zanima me postoji li ikakva mogućnost primanja poziva na sud putem e-građana jer sam negdje pročitao da je moguće presudu preuzeti putem istih? I ako je zanima me konkretan postupak koji trebam napraviti da bi isti poziv preuzeo.
  6. A sudski poziv je li moguće preuzeti ikako da ne dolazi doma?
  7. Zanima me još što tijekom cijelog sudskog procesa mogu očekivati da će mi doći poštom osim sudskog poziva?
  8. Još samo da pitam je li optužni i poziv na sud dolaze zajedno tipa u istoj kuverti ili će biti zasebno tipa jedno jedan, a drugo drugi dan?
  9. Meni doma još uvijek nije ništa stiglo, znači samo od pošte mogu očekivati poziv na sud i to je to? I optužni prijedlog se dobije u policiji ili i to treba stići poštom? I je li postoji način promjene mjesta gdje će mi stići poziv osim kuću?
  10. Pao sam sa 0.4g kokaina Zaustavio me policajac i pisao mi je da sam pao sa 0.4g kokaina sa paksom i napisao mi je da sam dobrovoljno predao i da je to prekršaj jer je samouporaba. Policajac mi je dao dva papira od kojih na jednom piše zašto me se tereti i drugi o zaplijeni istog kokaina. Nisam nikad kažnjavan i srednjoškolac sam i sad čekam upis na fakultet. Frisko sam punoljetan i zanima me kako ce ovo utjecati na moju stipendiju, dom i slicno ako bih prijavljivao jer ispunjavam zahtjeve po ocjenama i slično. I sad čekam sud i zanima me što bih sve trebao dobiti poštom i zanima me postoji li način da ikako izbjegnem da mi kuverta dolazi u sandučić jer ne želim da moji saznaju i slične stvari jer su jako konzervativni povodom toga etc. Također me zanima koliku bih kaznu morao očekivati na sudu i je li najbolje samo da sve priznam, da se kajem i slično.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija