padalica00 objavljeno: 26. lipnja Dijeli objavljeno: 26. lipnja Zanima me postoji li ikakva mogućnost primanja poziva na sud putem e-građana jer sam negdje pročitao da je moguće presudu preuzeti putem istih? I ako je zanima me konkretan postupak koji trebam napraviti da bi isti poziv preuzeo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 27. lipnja Dijeli odgovoreno: 27. lipnja Još nema preuzimanja preko e-građanina, ali je u planu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
padalica00 odgovoreno: 27. lipnja Autor Dijeli odgovoreno: 27. lipnja I još me zanima je li svaki sud prije slanja poziva mora uvesti prekršaj na e građane u spise pa tek onda poslati poziv i je li svi sudovi Republike Hrvatske sudjeluju u tom procesu iako nisu navedeni na padajućoj listi. Npr ako postoji sud u nekom manjem mjestu, a on spada pod neki veći općinski sud. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
padalica00 odgovoreno: 5. srpnja Autor Dijeli odgovoreno: 5. srpnja Zanima me je li moguća promjena adrese na koju bi trebao stići poziv na sud? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 6. srpnja Dijeli odgovoreno: 6. srpnja prije 11 sati , padalica00 je napisao: Zanima me je li moguća promjena adrese na koju bi trebao stići poziv na sud? Teme su Vam spojene, jer nema potrebe da za isti upit otvarate nove teme. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 7. srpnja Dijeli odgovoreno: 7. srpnja https://mup.gov.hr/gradjani-281562/moji-dokumenti-281563/prebivaliste-boraviste-329/davanje-izjave-o-adresi-radi-dostave-u-sudskim-postupcima/281794 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.