Jump to content

MiniMo

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dobar dan, Imam ugovor na neodređeno i danas za vrijeme radnog vremena pozvana sam da potpišem sporazumni otkaz. Smatrajući da se radi o nezakonitosti jer mi nije dano nikakvo obrazloženje niti je otkaz kao takav bio pismeno najavljen, dali su mi 2 dana godišnjeg. Što mi je dalje činiti?
  2. Usljed vremenskih prilika, velika količina kiše uzrokovala je izbijanje vode kroz pod, jer je stan u prizemlju.
  3. Od najmodavca stana budući je namještaj u stanu moj
  4. Usljed vremenskih prilika poplavio je stan u kom sam podstanar. Tom prilikom stradao je moj namještaj. Vlasnik stana prihvaća sanaciju o svom trošku. Mogu li tražiti naknadu štete?
  5. Pri obradi na Czs izjvio da radi na crno, a putem Sms izjavio da se ne misli zaposliti dok god budu trajala potraživanja. & imovine nema nikakve u svom vlasništvu. Da li bi to bio dovoljan osnov da se traži da baka i djed plaćaju alimentaciju.
  6. Prijavljena na 3 h. Odradila sam 1.5 mj i sad bi dala otkaz radi bolje pp. Koliki je otkazni rok prema ZOR Hvala
  7. Poštovani, U 6 mj 22. pokrenuta je tužba za alimentaciju, otac izbjegava primanje poziva za sud i ne uzdržava djete. djete ima 18 mj. Sada u 7 mj imamo zakazano ročište na kom se vjerojatno neće pojaviti. Budući da radi na crno od ovrhe na njegovo ime vjerojatno ništa. Mogu li tražiti sudsku presudu po kojoj baka i djed trebaju plaćati alimentaciju, i eventualno pokrenuti ovrhu nad njima. Hvala na info
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija