Jump to content

anamarija28

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Razumijem, naravno, samo sam htjela reći kako otac ima 15 tisuća kuna plaću, i jedva sam na sudu dobila 240eura alimentacije, za djevojčicu 15 godina, samo sam htjela pokazati npr.trosak knjiga je za Gimnaziju o.g. 3000 kn, a bilježnice sam uzela kao primjer njegove volje i brige za dijete.
  2. Poštovani, imam sličnu situaciju. Djevojka 15 godina. Tata daje 24o e i to je sve, jedne bilježnice nikad kupio nije, na sudu mu je bila glavna BMW kupio kredit, jadan, full kasko, i to plaća 349e a djetetu ne može platiti veću alimentaciju. Razumijem gospođu, pa samo cijena knjiga za moju, upisala je 1.r gimnazije na e kupi je 3 tisuće kuna, bez bilježnica i svega ostalog. Tata je na sudu rekao da nema odakle platit veću alim., dok svake godine uredno on i nova žena tjedan dana ljetuju po moru dok ja se sama brinem oko djeteta. Znači samo su knjige 3 tisuće kuna, a gdje su svi ostali troškovi....
  3. Poštovani, slična situacija i kod mene. Postovani clanovi, molim savijet i mišljenje. Imam problem sa HRTom. Naime, tv se pokvario i majka ga (moja, iz mog kućanstva odjavi uredno). Nakon 2mj dolaze 'kauboji' na vrata. Otvaram, jer netko toliko zvoni i lupa na vrata i zaviruje unutra (tu su stube za kat i mutno/prozirno staklo). Jedan balavac sa naočalama na nosu i rukama u džepovima i djed koji je virio unutra i lupao. Dobar dan, živite ovdje, ja da, mi smo hrt, imate tv reko ne. Kako ne, tako., vrata od dvorišta su tamo. Niti su se predstavili niti rekli ime, niti tražili imenom nekoga niti ništa. Ja im također nisam rekla niti tko sam ni što sam, da bi nakon nekoliko dana došla obavijest o pokretanju prek.postupka, i uplatnica na 32eura koju ako platiš pristajes bit pretplatnik. Na moje ime i prezime, iako nas u toj kući ima nekoliko vlasnika. Oni su bili 16., ja sam novi tv naručila 20., ima mail s računam na bazzaru ali i vraćam ga jer je pokvaren (mail imam i za to) ali oni su u zapisnik stavili mobitel. Upisali su 1 av uređaj (mobitel koji sam imala u ruci). Zvala HRT, nakon sta sam pitala za zapisnik, morala sam dati oib kao za identifikaciju. Tamo još jedan kauboj, koji "nema vremena mene zabavljati na telefon" i koji je agent neki, jer oni ne daju svoje ime i prezime, a našim se koriste. Kad sam postavila nekoliko pitanja odakle im podaci, dali uopće znaju s kime su tad razgovor "vodili", kako mogu pisati lažne zapisnike i sl., postao je još bezobrazniji i odvratniji, recite na sudu, oni ne moraju ni znati s kim su razgovarali i sl. Šta da napravim? Platim pa odjavim tv opet ali šta je s mobitelom, kad tamo stoji 1 av uređaj a u zapisniku "smart phone" bez ikakve oznake i sl. Stvarno ne znam šta da radim..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija