Jump to content

c16627406

Korisnik
  • Broj objava

    19
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Koja bi bila sankcija za odgovornu osobu ako dokažem da su prekršili Pravilnik o prijamu i postupanju s uhićenikom? Jer za taj dio imam neoboriv dokaz.
  2. Znam da se zna tko je odgovoran. Zato i je ta osoba počela sa prijetnjama. Svjedoci će posvjedočiti da sam nakon tog događaja poremetio metabolizam. kaznena prijava točnije bi mogla ići. odvjetnik previše košta, čak i kad se dobije tužba.
  3. prekršen je pravilnik, na koji se oni pozivaju. šteta mi je nastala da sam gladovao skoro 2 dana. i imam svjedoke da je to utjecalo na mene. naravno da je nastala šteta. I na spomen prekršajne prijave protiv nepoznate osobe malo su se uznemirili. tako da znaju da su u krivu.
  4. misliš da neću dobiti ništa? dakle nisu mi dali hranu, prema pravilniku su morali i nikome ništa?
  5. ne znam. pitam dal se isplati. da je i 500 trebao bi dobiti. dokaz imam, službeni neoboriv dokaz.
  6. Da, zadržavanje do 48 sati. prekršili su pravilnik. tamo piše 3 obroka u 24 sata, ja sam bio duže, nisam dobio dovoljno hrane. Ima li smisla dati tužbu protiv države za odštetu?
  7. Dobio sam odgovor u kojem DORH viša savjetnica meni odgovara, to i to... bla bla.. no dokumenti na koje se poziva, tamo piše drugačije... znači jasno piše "jesam" a ona veli da piše "nisam". kako joj stati na kraj sa tim lažnim iskazima? sve dokaze imam, i sama je preko telefona rekla da nije tako kako je napisala. Znači stvarno u dokumentima piše nešto, ona veli da ne piše to.
  8. Bok. bio sam cca 2 dana. dakle MUP me je uhitio, DORH donio odluku da se odbacuje optužba. I pustili su me nakon nekih 40sati tamo.
  9. U prostornom planu imaš maksimalnu dopuštenu izgrađenost. Većinom je 40%, no može biti i više dopušteno.
  10. Bio sam nedužan pritvoren. Imam dokaz od samog MUP-a da sam tjekom pritvora dobio manji broj obroka nego sam trebao po pravilniku. Kako pokrenuti tužbu protiv MUP-a?
  11. Naruči projektanta, treba ti projekt izmjene i rekonstrukcije zgrade. Na temelju tog projekta zatraži uporabnu dozvolu, ako je sve po prostornom planu zakonski možeš. ne znam detalje. Ti snosiš posljedice jer si kupio kako se veli auto bez motora. Da se riješiti, ali košta.
  12. može telefonom, ali tada nema nikakav dokaz ako se što zakomplicira? Nazoveš DORH, prvo centralu pa te prespoje i što znaš sa kim si razgovarao, ali bitnije kako ćeš dokazati da si rekao to i to? Oni tamo razgovaraju međusobno, kod manjih djela neće im se dati pisati dopis, nego će samo prihvatiti da si nazvao, odgoditi postupak i to je to. I neće se zamarati s tim. Ali dokaz se mora imati. Nema igranja sa time, pa čak da si i čokoladu ukrao u Konzumu, i natovare ti još tjedan dva dužu kaznu jer nisi opravdao nedolazak. Pismeno. Telefonom provjeriš ako su primili dopis, tek reda radi.
  13. Dakle ni pod razno ne slušaj krive savjete. Ovaj koji ti je ovo napisao je totalno u krivu.
  14. Može tražiti dodatnu nadoknadu, objasni o čemu se radi detaljnije.
  15. Pisano moraš imati da ne bi imao problema. Telefonski poziv vrijedi i možda se neće zamarati tobom, ali time im daš opciju da te prijave jer se nisi javio.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija