Jump to content

Elifa

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala Vam , ali nažalost nemogu naći pravog odvjetnika dvoje odvjetnika sam platila i ništa nisu napravili.Ali svakako hvala na odgovoru.Nadam se da kad odleži onda možemo u Hrvatskoj podnit zahtjev za privremeni boravak na osnove sklapanja obitelji i dalje Državljanstvo.
  2. Poštovani, Molim Vas za informaciju. Kako napisat molbu ili tužbu na rješenje o izručenju zatvorenika(suprug)u BiH? Ja sam hrvatska drzavljanka on je bosanski drzavljanin,trazu ga u BiH zbog presude koju iznijeli bez njegove prisutnosti. Sad je u zatvoru u Hr.
  3. Pozdrav, Imam samostalno ostvarivanje roditeljske skrbi osim promjeni prebivališta, imena i prezimena te vjeroispovijesti tako mi je sudkinja izdala rješenje iako djeca žive sa mnom već 10god,otac dicu ne vida i ponovno se oženio i ima djecu.Ja planiram se preseliti u drugi grad,kako da djece promjenim prebivalište jer policija traži suglasnost oca,na socijalnom rekli da idem preko suda i to sam učinila ali čekam već 6mjeseci i sudkinja je rekla mojoj odvjetnici da neće moc izdati rješenje jer se boji da ja preselim u drugu državu.Sto mi napraviti više? Ni ja ni djeca nemamo kontakt s ocem,pitala sam preko odvjetnici ga može li kod javnog bilježnika napraviti potvrdu ,a on tražio da mu platim za to.
  4. Poštovani, Situacija je jako komplicirana ako netko zna kod koga da se obratim u svezi deportaciji stranca Naime, moj dečko s kojim sam u vezi 3god.drzavljanin je BiH bio je prijavljen i radio u HR 4g. međutim poslodavac ga bez njegovog znanja odjavio i on je saznao za to tek nakon 6mjeseci i već je bio nelegalno u RH nije htio napustiti mene.Posto on je bio u RH u BiH ga tražili zbog nekoj kazne i nije mogli naći i poslali međunarodnu potjernicu,ovdje ga našli i preveli,sad je u zatvoru gdje ćemo ubrzo se vjenčati Moje pitanje,posto BiH traži izrucenje kad mu ističe kazna od 6mjeseci hoće li ga deportirati ili na osnove braka s HR drzavljaninom može ostati ovdje? Gdje da se žalim na presudu o deportaciji? Ako ostane ovdje možemo li bez problema prijaviti za privremeni boravak na osnove spajanja obitelji? Što najbolje da učinimo? Unaprijed hvala na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija