Jump to content

User11

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa normalno da sam sve provjerio. Postoje čestice koje su navedene u građ. dozvoli, zgrade nema, nisu predani zahtjevi za legalizaciju. U KPU isto tako nema ništa.
  2. Nažalost kuća je malo ukoso pomaknuta u odnosu na građevinsku a i vlasnici većeg dijela zgrade su naknadno dogradili na svom dijelu tako da ni to nije moguće.
  3. Pa normalno da ne mogu prodavati tuđe, mislio sam prodavati udio vlasništva u stanu. Obzirom da kuće nema u zemljišnim knjigama, ponovno sam provjerio građ. dozvolu. Zahtjev je predan u 8/1967 a rješenje je izdano u 11/1968 i postalo pravomoćno u 12/1968. Obzirom da vlasnici većeg dijela kuće u kojoj se nalazi moj stan nisu predali zahtjev za legalizacijom, da li to znači da kuća može biti srušena? Ili će se morati platiti kazna? Unaprijed zahvaljujem
  4. Poštovani, pokušao sam prodati ali advokat kupca kaže da ne mogu jer nisam nigdje upisan kao vlasnik. Kaže da bi se trebao uknjižiti na zemljište/parcelu (dvorište mog stana) koju je druga osoba prepisala prošle godine na sebe tužbom (zbog ogluhe iako je vlasnik parcele davno umro). Ima li nekog rješenja? Unaprijed zahvaljujem.
  5. Poštovani, naslijedio sam veći dio stana (5/8) i u posjedu sam istog. Da li je moguća prodaja mojeg dijela stana drugim osobama (koji nisu suvlasnici stana)? Zgrada ima građevinsku dozvolu (prije 1968) ali nema uporabnu i nema je u zemljišnim knjigama. Unaprijed zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija