Jump to content

Laik988

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Je li normalno da cijena sata rada ( kad se plaća svede na euro po satu) nije ista za svaki mjesec? Niti isplata neiskorištenog godišnjeg nakon otkaza mi nije ista kad se svede na €/h.
  2. Koje su iznimke tj ti posebni zakoni po kojima bi mogli odati identitet podnositelja prijave?
  3. Temeljem čega bi moglo eventualno? Neki elaborat za ispravak zk? Kako su starosjedioci i rekli, tom poprečnom česticom prolaze plinske i vodovodne cijevi. Hvala za info o stranici.
  4. Pozdrav svima. Molio bi savjet. Javni put koji vodi do privatne čestice je u zemljišnim knjigama (web verzija) kraći nego što je u geodetskom elaboratu (izrađenom u svrhu legalizacije). - koja je težina i značaj tog geod. elaborata spram zk, tj trebaju li se zk ispraviti temeljem geod. elaborata? Dio čestice, koji bi po elaboratu trebao biti javni put je po zk u privatnom vlasništvu. Stariji stanovnici navode kako je to nekoć bio put zajedno sa poprečnom česticom koja je spajala 2 javna puta. Ta čestica, koja je spajala putove, je i sama bila javni put, logično, koji je prenamijenjen u oranicu i prodan privatnoj osobi. Navodno i preko tog nekadašnjeg javnog puta ide javna plinska infrastruktura. U zk za taj nekadašnji put stoji pravo služnosti za gradski komunalac zbog gradnje i održavanja plin. infrastrukture. - može li Grad kao vlasnik javnog puta prenamijeniti put u oranicu te onda to prodati, osobito ako je na tom putu javna infrastruktura? - poslan je upit gradu no nitko ne odgovara. Može li se zakonski dobiti uvid u plinovodnu mrežu i/ili info je li na toj čestici doista postoji provučeni plinovod? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija