Jump to content

sandrasus

Korisnik
  • Broj objava

    19
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ja sam sve odgovore i upute dobila sa sljedećih mejlova (nakon saznanja da je predmet poslat u gradski ured za opću upravu): Kristina.Simrak@zagreb.hr Daniela.Krivda@zagreb.hr Kristina.Horvatic@zagreb.hr Gradskiuredzaopcuupravu@zagreb.hr Svi su jako ljubazni. Srecno!
  2. Da li je za izvod iz knjige rođenih i vjenčanih sa Malte potreban apostil pečat za upis u matice u RH? 🙂
  3. Hvala puno na savetima! Nije izvršen. Moram čekati 15 dana od dana preuzimanja rešenja i onda će biti izvršen. Rekli su mi u Konzulatu u Beogradu da moram doći još jednom kada budu izvršili upis. Ali sam zvala MUP i Matični ured u Zg i rekli su mi da čim upis bude izvršen mogu doći direktno u Zagreb (ja živim u inostranstvu već godinama i jednostavnije mi je ići u Hr). Takođe ono što može biti bitno nekome - za upis moje maloletne cerke mi je rečeno da mogu izvršiti upis u bilo kom Matičnom uredu u Hr jer sam upisana u knjige rođenih od datuma rođenja a ne od datuma rešenja. Tako da za maloletnike je dosta jednostavniji proces upisa u matice rođenih. 🙂
  4. Rješenje preuzeto 🙂 Da li sa ovim papirom mogu sada do Zagreba da resim dokumentaciju? Hvala puno @sivko na pomoći 🤗
  5. Jel ovo sve ok? Proslo je mesec i po dana od poslednjeg mejla Ministarstvu Uprave 😄
  6. @rasaxd Poslala kao poruku. @sivko Listam stranice foruma i vidim da samo vasi odgovori imaju celinu i pravi odgovor. Da li vi mozda znate da li je ova trenutna situacija koju sam postavila u gornjim komentarima pozitivna? Hvala!
  7. Evo ovako. Odgovorila sam na mejl gospodji Kristini iz uprave i taksativno joj objasnila odgovore iz mejlova koje sam dobila od MUP-a i Ministarstva pravosudja i pitala je sta dalje. Ona me je spojila sa osobama koji su nadlezni za moj slucaj i od njih sam dobila malo konkretniji odgovor. Meni se cini da je ovog puta sve kako treba.
  8. Da li si uspeo da resis ovaj slucaj? Ja sam trenutno u istoj situaciji.
  9. Nisam sigurna da li da zovem odmah ili sacekam malo. Da li si ti zvao odmah nakon ovog mejla? Ajd poslala mejl 🥶🥶🥶🥶
  10. @rasaxd Sta sad? 😄 Da li ovaj department ima neki kontakt email (ne mogu da pronadjem)?
  11. Fingers crossed! Mejl uveliko poslat Sad jos da docekam taj ponedeljak... Po kojoj si ti osnovi predao?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija