Jump to content

roko2108

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Imam problem s jednom građevinskom furmom i radi se o slijedećem. Ja sam toj firmi uredno iznajmio kuću za smještaj radnika , sve uredno prijavio na poreznu a firma koja je kod mene u najmu mi je trebala izvesti građevinske radove i to je sve definirano ugovorom. Firma je izvela 90% radova i trazila od mene da im potpisem izjavu da su sve završili posto se blizio kraj ugovora jer kao zavrsiti ce sve za tjedan dana. Ja sam to i uradio. Nakon toga nisu mi zavrsili jedan dio radova a jedan dio su nestrucno izveli. Trazio sam od njih da to zavrse , pa laganje , pa zavlacenje i na kraju ignoriranje. Sve sam im dokumentirao i to traje dibru godinu dana. Sada mi se i ne javljaju. Ja sam slikao radove koji nisu zavrseni a uredno su naplaceni te sam im sve poslao .Ja sam se cak pozvao i na reklamaciju ali ništa. Što mi je za činiti i mogu li na neki način natjerati firmu da mi to napravi?
  2. Razmisljam o kupnji montazne kucice od cca 24m2 koju mislim postaviti na moje građevinsko zemljište veličine cca 800m2. Zanima me da li trebam ishodovati neku dokumentaciju te da li je mogućebtu vrstu objekta kategorizirati za turističku namjenu?
  3. Ja imam poslovno- stambeni objekt i jedan dio objektav( pomocni prostor) pretvorio sam u apartman. Sada mi ne prolazi kategorizacija jer to nije stambeni dio zgrade. Da li postoji neko rijesenje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija