Jump to content

Montazne kucice do 25m2


roko2108

Preporučene objave

Preduvjet je za registriranje ugostiteljske/turističke djelatnosti je da građevina/objekt ispunjava uvjete sukladno posebnom propisu kojim se uređuje gradnja, tj. da ta građevina posjeduje dokumentaciju da je izgrađena u skladu sa Zakonom o gradnji.

Pritom nije bitan način gradnje (montažni), nego je bitno da je to nova prostorna činjenica, pa iziskuje utvrđivanje lokacijskih uvjeta i svih posebnih uvjeta i uvjeta priključenja vezanih za taj zahvat u prostoru.

Lokacijski uvjeti proizlaze iz odredbi za provođenje prostornog plana, pa bi za početak trebalo krenuti od prostornog plana i lokacijske informacije, a zatim ako je taj zahvat dozvoljen prostornim planom slijedi utvrđivanje posebnih uvjeta i uvjeta priključenja javnopravnih tijela za spomenuti zahvat u prostoru, a na temelju opisa i grafičkog prikaza samog zahvata izrađenog po projektantu, sukladno proceduri propisanoj člankom 81. Zakona o gradnji.

Tek kad budete imali u ruci odgovarajući akt izdan sukladno Zakonu o građenju (građevinsku, odnosno uporabnu dozvolu), moći ćete razmišljati o daljnim koracima u svezi kategorizacije za turističku namjenu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija