Jump to content

tinoworrior

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Postovani, najljepse hvala na detaljnoj informaciji.Zanima me da li ste mozda upuceni koliki je proces dobivanja statusa HRVI? Naime, na ambulantnom lijecenju sam oko godinu i pol, redovito idem na psihoterapije, i evo upravo startam drugu po redu dnevnu bolnicu. Takodjer paralelno s time redovito idem fizijatru i na fizikalne terapije. Obadva lijecnika su mi rekli da sam radno nesposoban, kakve su mi sanse ako sada predam zahtjev za mirovinu?Trenutno imam samo naknadu za nezaposlene branitelje, sto mi nije dovoljno ni za lijecenje. Na MUP-u se vodim beskucnik, sto u biti i jesam, ovisim o dobroj volji dobrih ljudi........
  2. Da, na to sam i racunao, ili da idem do kraja sa lijecenjem dok ne dobijem status HRVI, tako da cu u isto vrijeme odprilike imati obje varijante na raspolaganju, hvala najljepsa.
  3. Radnoh staza u HR imam 5 godina, a u Njemackoj 13 godina. Kako to ide na starosnu? Koje uvjete moram imati?
  4. Pozdrav svima. Dragovoljac sam Domovinskog rada, pristupio sam obrani RH 1.9.1991, ali mi u ratnom putu pise 1.11.1991, s time da sam dionice dobio od 1.9., te je vidljivo po platnim listama da sam d 1.9. pripadnik Hrvatske vojske. Rodjen sam 1963 godine u Minhenu, odakle sam i dosao ratovati. Imam dijagnozu PTSP, idem na psihoterapije, odradjujem dnevne bolnice, paralelno s time i fizikalne terapije zvog vratne kraljeznice, koja mi je uslijed depresivnih stanja ukocena i deformirana....u moru papirologije i dezinnformacija, ne znam sto mi je raditi.......Imam 385 borbenih dana. Zanima me da li ispunjavam uvjete za prijevremenu starosnu ili minimalnu braniteljsku mirovinuili mozda na temelju radne nesposobnost, sto mi je ciniti? Zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija