Jump to content

novalozinka

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Necu sigurno. Znate li samo koji vremenski period je ako misle me zvati da me pozovu?
  2. Koliko vremena treba da dode policija ako misli doci? I sta mislite jel bi zastitarka znala da ima od prije sta posto mi je rekla da mi je ovo prvi put
  3. Ako cuvaju snimke 1mj jesu li snimke od 31.12 obrisane?
  4. Vjerojatno bi me onda zaustavili prije a ne tek sada. Jedino ako ce vrtit kamere sada kada znaju posto je zastitarka rekla "prvi vam je put". Sumnjam da ona nebi znala da je bilo prije. Zar ne? Policiji kada posalju jel uvijek zovu na razgovor?
  5. Mislite da to ta zastitarka nebi znala? Jel ona je meni rekla "prvi vam je puta pa drugi puta pazite" dalje bi vam se zbrajale krade. Jedino ako ona nije obavjestena ako ona ne zna da nije prvi puta ili mislite da bi trebala znati? Valjda bi mi odmah rekla a ne da je steta mala i da dalje pazim. Jel moguce da ona ne zna za kradu prije ili bi trebala znati?
  6. Zastitarka je nazvala policiju predamnom i rekla tu imamo Gospodu ima osobnu i sve je ok. To je bio sav razg sa policijom. Kada sam je pitala sta ce biti rekla je nista vjerojatno jel nije 1000kn iznos ali da salje zapisnik sefovima i oni valjda salju policiji. Nez hoce me policija za to zvati ili ne ne zna ni ona. Mene cudi da im nije rekla odmah bar moje ime. Pitala sam se da me nije samo zastrasila. A bojim se najvise da sefovi nece premotavati kamere pa zbrojati ono od prije sa ovim danas sta su me uhvatili. Jel inace to rade sefovi tako?
  7. Strah me. Voljela bi da mi kazete je li to inace takva procedura da salju zapisnik sefovima i sta ti sefovi onda sve mogu sa tim?
  8. Ona je rekla da ce taj zapisnik koji je napisala predati svojim šefovima i djelatnicima. Koji su njezini sefovi? Sefovi Lidla ili sefovi zastitari? Koji su uopce zastitari u Lidlu? Tvrtka mislim ako znate? Mislite li da ce ti sefovi mene sada traziti od prije po kamerama ili u buduce ako bi me ulovili a nece jel mi ne pada na pamet to vise napraviti. Vase misljenje me zanima hoce li vrtiti kamere od prije? Pa me za sve optuziti jel je ona napisala zapisnik za tih 62e.
  9. Kako to da policiju kada je zvala nije rekla moje podatke niti policija nije dosla? To mi je cudno? I mislite li ako ce vrtit kamere da ce me za sve prijaviti ili u buduce ako bi to napravila?
  10. Postovani uhvacena sam u Lidlu u kradi od 62eura. Zastitarka me privela u prostoriju sve sam vratila nazvala policiju rekla im imamo kradu Gospoda ima osobnu i sve je ok. Poklopila. Policija nije dosla. Meni je rekla da je napravila ona sada zapisnik i da salje to svojim sefovima a oni policiji pa da cu vidjeti hoce li mi doci na vrata ili ne. S tim da sam prije 2 tj uzela isto nesto mesa ali me nisu uhvatili. Zanima me hoce li sada oni gledati kamere i kako to da policiji nije na telefon rekla odmah moje podatke i da policija nije dosla. Skola za sva vremena nece se ponoviti samo Vas molim odg. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija