Jump to content

Mariofil123

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Podijelio bih misljenje sa cijenjenim profom. Obzirom da svima nama izlazi u susret, hvala mu jos jednom. Ali nesto razmisljam da po ovom izracunu meni se prakticno i ne isplati naganjati se sa doktorima sa bolovanje da bih dobio 20% za rat, jer kad ovo pogledam moja mirovina bi i bez tih 20% bila manja ali dali vrijedi naganjati se sa doktorima za 20 do 30 eura. Kolega sa slicnim parametrima samo iz civilstva otisao u mirovinu i ona iznosi 590eura. Molio bih cijenjenog profu za komentar. Lp.
  2. Molio bih profu da mi izracuna mirovinu pod ovim pretpostavkama Imam 63 god Radni staz 45 god Pvb 0.8555 270 dana borbeni sektor Rvi 40% Recimo da mi priznaju rat 20% Mir 80% Datum umirovljenja 31.12.2024. Datum rođenja 31.03.1961.
  3. Hvala Ja bih sad podnio zahtjev da mi se odredi omjer rat mir, ali mi doktor kaze da me ne moze drzati na bolovanju, da nema na osnovu cega. Kolege sta mi je najbolje napraviti Imam 63 godine. Hvala unaprijed.
  4. Pozdrav svima Imam pitanje za kolege U radnom sam odnosu i imam 44 god staza kao i rvi 40%. Krajem godine isao bih u mirovinu. Ovih dana se spremam predati zahtjev na procjenu omjera rat mir. Moj doktor kaze da moram biti na bolovanju da bih se taj zahtjev podnio. Ili kaze on da odem u mirovinu a onda da podnesem zahtjev. Moze li mi neko dati savjet sta da napravim.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija