Jump to content

Medjutak

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Meni nije jasno šta je s nekim moderatorima. Eto danas je tu bio post od Mrljavca i on je ženu ismijo s nekom slikom iz Alan Forda, a sad je nema. I još je neko iznad nešto napisao i ni toga nema. Možda meni opet Legalis ne radi ili ste sami sebe morali obrisat. Zašto ste ju išli ismijavat ako je napisala šta misli? Ako nije u pravu, a ja mislim da je, treba se odgovorit nešto normalno a ne se preseravat i kasnije brisat. To nije ni kulturno ni po pravilima koja mi moramo poštivat.
  2. Moj susjed treba graditi zgradu do mojeg zemljišta. Nisam mu dao suglasnost za gradnju ali svejedno je dobio dozvolu. E sad je moje pitanje: kako i zašto on mene može silit da zatvorim prozor od špajze koji gleda na tu zemlji gdje će graditi jer da mu zgrada ide do međe i da onda ne može graditi ako ja imam prozor. Zapravo je to više ko ozračnik ali izgleda ko prozor. Kako on mene može prisilit na to ako ja neću?
  3. Meni isto ne radi Firefoxu. Probo sam Operu ali isto se stranica totalno smrdala da nemam volje ni gledat u stranicu sa tim bijelim poljima. Otkad imate tajnovi dizajn ništa ne radi bolje nego lošije. Sad me više ne prepozna ko korisnika. Kad se hoću logirati napiše mi dobro došli i onda ne mogu ništa dalje. Stalno me odbija iako sam se već milion puta logirao s tim podacima i napisao valjda 150 postova. Izluđivalo me da sam nakraju otvorio novi račun samo da ovo napišem. za novi Legalis.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija