Jump to content

manfred

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. molim da mi netko objasni HRVI sam (branitelj) i u mirovini pa me zanima da li otvaranje braniteljske zadruge ima utjecaja na mirovinu tj. moja mjesečna primanja. Pozdrav....
  2. da ali u to navodno ulaze čin,HRVI i dr. stavke pa se taj faktor povečava
  3. Zanima me da li tko zna koji faktori za obračun mirovine se obračunavaju u mom slučaju 50% vojne 50 %mir profesionalne nesposobnosti,HRVI sam 30% ,Branitelj, Dragovoljac zvanje Čsnički namjesnik..
  4. pozdrav.. lega mislim da nemaš pravo na otpremninu od MUP_a jer si zaposlen u privatnom sektoru, a mislim da si trebao dobiti otpremninu od MUP-a kada si dobio otkaz, sve zavisi po kakvom rješenju si dobio otkaz..
  5. Nemoj izgubiti nadu, za sve moraš biti uporan, ako i na tren odustaneš propašće ti sve ,zato nemoj odustajati, jer ima onih koji su odustali od svega jer nisu imali više živaca za komisije i hodanja od vrata do vrata pa kada su krenuli ponovno u rješavanje statusa nisu više imali nikakva prava. Ti češ dobiti svoje kad tad ,a do tada probaj se snaći za primanja nekim poslićem pa makar i na crno.
  6. to rade da te zdrže što duže van sustava zato postoji Upravni sud pa diži tužbu ako smatraš za si zakinut
  7. nemij odustati samo uporni ostvaruju svoja prava, a bolesti se ne mogu ograničavati vremenskim rokom
  8. POZDRAV SVIMA Branitelj sam od 1990 god.kao pripadnik MUP-a pa sve do kraja nesretnog rata ,a u kojem sam stradao (ranjen) i 30% sam HRVI sa trajnim rješenjem, te se liječim od PTSP-a. Trenutno sam u postupku za mirovinu kao i večina mojih kolega i poznanika koji su prošli razne komisije prije stupanja u mirovinu i kada ih slušam nije mi jasno na koji način se izračunavaju mirovine jer se HZZO koristi sa više modela izračuna pa ispada kako im se sviđaš takvu češ mirovinu dobivat, a da nedem u detalje o kojima svi znaju kako se mirovine rješavaju putem veza i vezica, pa mi mali ljudi stradamo zbog takvih i na nama se lomi sve, a kada je trebalo braniti Našu lijepu svi smo dobri bili ,dok u današnje vrijeme nas zaboravljaju....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija