Jump to content

maridion

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je maridion objavio

  1. Puno hvala na odgovoru; Zanima me kako se prihodi OPG-a (koji je izdao R2 ili paragon račun) evidentiraju u poreznoj upravi? Je li potrebno slati neke prijave ili izvještaje? Kako se evidentira da prihodi nisu prešli 85 000 kn (rekli su mi da ne rebam voditi knjige)? Kada se govori o granici 85 000 kn, je li se radi o prihodima - razhodima ili samo o prihodima? Da li mi možete reći u kojemu zakonu mogu to pročitati (ili na što se mogu pozvati)?
  2. Pozdrav, Roditelji mi imaju OPG. Zanima me što sve moram napraviti da bih mogla izdati račun, da li postoji neka procedura? Željela bih da to bude sve po zakonu, a nikako ne mogu doći do osobe koja bi me točno znala uputiti? (U županijskom uredu, koji je navodno zadužen za to, su mi rekli da kao OPG ne mogu izdavati račun). Unaprijed hvala!!
  3. Pozdrav, Zna li netko do kad bi ugovori trebali stići na kuću adresu, da li ih šalju preporučeno, tj. postoji li šansa da se negdje zagube?
  4. Da li se zna odprilike kada ce biti rezultati natječaja?
  5. Pozdrav, Trebala mi informacija u vezi stipendija. Ja sam studentica 4. godine FER-a,diplomski studij, i zadovoljavam sve zahtjeve iz natječaja. Međutim studiram po bolonjskom procesu i nisam u mogućnosti dobiti potvrdu s prijepisom ocjena sa sve četiri godine. Za prve tri imam diplomu (iz koje je vidljiv prosjek), a za četvrtu mogu dobiti potvrdu da sam upisana (prijepisa ocijena neme jer još niti jedan ispit nisam položila jer još nisu bili rokovi). S obzirom da ovakav slučaj nije naveden u natječaju zanima me što trebam priložiti molbi, koju potvrdu, da li treba ovjerena kopija diplome, možda svjedodžba iz srednje škole?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija