Jump to content

vukovar

Korisnik
  • Broj objava

    587
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    6

vukovar je na 24. prosinca 2023 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što vukovar objavi!

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Kupite čitać pametnih kartica za osobnu iskaznicu njega možete kupiti u svakoj pošti(75 kn),kad sam ja kupio. Od policije, kad ste pravili osobnu iskaznicu ste dobili i pismo u kojem je lozinka i korisničko ime. Instalirajte aplikaciju na kompjuter uključite čitać pametnih kartica u usb ,metnite osobnu iskaznicu i pratite korake,morat će te ukucati svoj e korisničko ime i lozinku (lagano kao i što ste se registrirali na legalis) i preko osobne iskaznice otvarate e-građani eOsobna ,to je visoka razina sigurnosti i možete onda raditi sve usluge što nudi e-građani. To Vam je najjednostavnija i najbrža opcija.
  2. Ovo pišem iz osobnog iskustva,policija neće ništa napraviti,eventualno ako budete učestalo ih zvali zaprijetiti će Vama i tim susjedima prekršajnom (novčanom) prijavom,uputit će Vas na državno odvjetništvo da podignete prijavu protiv susjeda,ali ni od toga nema pomoći,kako sam se savjetovao da odvjetnikom koji je rekao na sudu ćeš dobiti ali nećeš imati mira .stoga sam ja prodao stan i odselio,samo mi je žao što odmah na početku nisam agresivnije se postavio ,pa kad vide da je neko"luđi" i bezobrazniji od njih i kad ih isplašiš malo možda ih i smiriš.A na kraju i batina je izašla iz raja.
  3. Ni kod mene nije kako treba piše dobro invalidnost u postocima,ali je naznačeno da nije evidentirano oštećenje donjih ekstremiteta, ja ranjen u obje noge i to piše u mom rješenju o invalidnosti i u nalazu i mišljenju tog rješenja.Poslao sam im mail sa upitom o tome, te im poslao rješenje i nalaz i mišljenje još 05.02.24, ali ni odgovora da su primili ,a kamoli da će nešto prepraviti .Iskaznicu nisam dobio, dok znam da su neki civilni invalidi dobili na osnovu bolesti
  4. Evo da javim da je vidljivo na PBZ povrat zadnjih 5% tj. 5,56% od onih 10%
  5. Mislim da ti tablica ne valja II.- 73% III.-55% IV.-41% V.-29% VI.-18% VII.-12% VIII.-6% IX.-4% x.-3%
  6. Što to znači za invalidnine HRVI-a ? 277 - 6.docx
  7. Hvala na odgovorima ,prenijeti ću mu informacije sa foruma
  8. Dragi branitelji,djeco i roditelji nestalih,poginulih i umrlih hrvatskih branitelja sretan Vam Božić i Nova 2024 godina od srca Vam želi Vukovar sa obitelji
  9. Poštovani! Jedan moj frend je Hrvi 60% - (ranjen u ratu,logoraš),sada je obavljajuči kućanske poslove u vrtu (rezao drva) ,ostaje bez jednog prsta ,dok su mu palac zakrpili(ima ožiljak od šivanja),te mu je smanjena pokretljivost šake.Njega zanima ima li pravo na kakav stupanj invalidnosti (civilne) ,s obzirom da je već invalid po pravima Hrvi,i gdje bi to trebao tražiti. Hvala na odgovoru !
  10. Pročitajte moj citat ili odite do Olajnice 1 i pitajte predstavnika stanara Tonija o ugradnji vodomjera.
  11. Eto, meni u bruto iznos povećan za 5,263% ili 62,74 eura veća netto mirovina,normalno i porezna je uzela svoj dio sa 6 eura na 11 eura.
  12. Pravo pitanje bi bilo da li cu moci uci u SAD kao osudivana osoba
  13. Mislim da nema veze, da li mirovinu dobivaš unazad,ako je rečeno da se vraća od 01.07. po meni je onda, da bi prva mirovina od 01.07. trebala biti uvećana.Nije rečeno da će biti povišenje mirovine za 7.mj. sa isplatom u 8.,ali najvjerojatnije će biti ova druga opcija u 8.mj sa isplatom za 7.mj. Mislim kad je uzimano ,da je odmah uzimano na prvoj sljedećoj mirovini.
  14. Sad kad je došlo da će uskoro vratiti prvih 5% od 01.07.2023 ,zanima me da li će to biti vidljivo na mirovini za 6.mjesec isplačeno u 7.mjesecu ili za 7.mjesec isplačeno u 8. mjesecu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija